dinsdag 24 mei 2016

Vliesdoek kopen

Vliesdoek als winterbescherming en als plantenbescherming. Je kunt het wintervlies dus ook gebruiken om de iets vorstgevoeligere planten (palmen, vijgen, olijven, bananen,) mee in te wikkelen. Het vliesdoek wordt op rol geleverd en is scherp geprijsd.


Binnen 2-werkdagen bezorgd! Vind vliesdoek op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel.

Vroege oogst van uw gewas, door de licht-, lucht-, waterdoorlatendheid! Bekijk het grootste assortiment tuin-artikelen o. U knipt eenvoudig met schaar de benodigde lengte af. Levertijd We doen er alles aan om dit artikel . Nu bestel woensdag in huis. Afdekvlies wordt gebruikt voor de bescherming van groente, bloemen, boomkwekerij-gewassen en fruit in open vel in kassen en onder tunnels. De voordelen van Enpicrop UV ter verbetering van uw oogst.


Als u de plant gaat beschermen moet u er rekening mee houden dat er tot lagen over elkaar gewikkeld moeten worden.

Ons vliesdoek laat goed water en lucht door, wat betekent dat de plant kan ademen. Dit voorkomt verstikking van de plant. Nieuw en tweedehands materiaal voor land- en tuinbouw, akkerteelt en veeteelt wisselt hier van eigenaar. Teel je je groenten en fruit zelf? Hier hebben liefhebbers én professionele landbouwers een grote keuze aan tweedehands materiaal en . Groeitunnel met vliesdoek 3x cm.


Beschikbaarheid: Op voorraad. Gardman groeitunnel met vliesdoek x m. Deze tunnel biedt bescherming tegen kou en hitte, wildvraat, insecten en geeft natuurlijk ook schaduw aan uw planten. Heel eenvoudig in elkaar te zetten. Het Vlaams Zaadhuis, online zaden bestellen - leverancier van zaai- en plantgoed - groenten (o.a. asperges en aardappelpootgoed), bloemen, bolgewassen, fruit, kruiden, tuingereedschappen en veel meer.


Vraag uw gratis cataloog! Kweekbak wilgentenen met vliesdoek bij Tuincentrum. Deze vliesdoek van Nature is een ongeweven doek die geschikt om uw fragiele planten te beschermen tijdens de koude winterdagen.


Het biedt ook bescherming tegen andere weersinvloeden en insecten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts