donderdag 19 mei 2016

Vissen vangen spel groot

Denk je dat de vissen vandaag willen bijten? Dat is de grote vraag in het Fishing Hero Hengelspel ! Het plateau draait rondjes en de kleurrijke vissen openen af en toe hun mond om toe te happen. Het is de kunst om vervolgens met behulp van de hengel zo veel mogelijk vissen te vangen.


Hengel en visjes waren groter dan ik had verwacht, groot voordeel!

Hoewel hij het nog niet echt als spelletje samen speelt, vind hij het erg leuk om de visjes zelf te vangen. Erg leuk en geslaagd cadeau. Vond je dit een nuttige review?


Tijdens het vrije spel spelen de kinderen met de hengel, het zee en met de vrolijke zeebewoners. Die zwemmen opgewekt door elkaar en komen allerlei spannende dingen om mee te spelen tegen. Bij het regelspel moeten de kinderen een vis met de gegooide kleur zien te vangen.


Als dat lukt, krijgt het kind een stuk . Dit is een groot Vissen Vangen spel.

Koop het hier voordelig online! Bekijk een korte film waarin het visspel wordt getoond en doe vandaag nog mee! Hoeveel visjes kun jij vangen ? Sla ze aan de haak in dit leuke hengelspel ! Je kunt het spel op drie manieren spelen , namelijk: wie vangt de meeste vissen , wie vangt als eerst alle visjes van dezelfde kleur en wie scoort de meeste punten, door de kleur van de vis een aantal punten te geven. Eigenschappen: visjes in de . Ontbrekend: groot hengelspel magneet hengelspel hema hengelspel intertoys mega visspel goula visspel visjes vangen spel online Mensen zochten ook naar . Bigjigs groot visspel hengelspel spel vis vangen magneet. De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar.


Wellicht kunnen onderstaande advertenties je verder helpen. Dit houten aquarium van Bigjigs bevat veel felgekleurde wezens, zoals vissen , zeepaardjes en krabben! Een leuk spel voor een of twee vissers afmeting;. Maak gebruik van de magnetische hengels om te zien wie het meeste kan vangen. Helpt om behendigheid en . Muzikale speelgoed vissen vangen.


Ik heb nog een paar reserve visjes als er eentje kapot gaat.

Hengeltjes moet je zelf maken met een stokje ee… € 00. Met vishengels en visjes in kleuren. Eerst kunnen alle grotere vissen jou gemakkelijk opeten, maar al snel wordt je groter en eet jij ze allemaal op!


Kijk uit, want er blijven steeds grotere vissen verschijnen. Fishy spelletjes om te spelen , . Dit spel zat in een groot rond blik met een zeemeeuw erop. Het zag er al gelijk super aantrekkelijk uit vond ik, laat staan voor kinderen! In het blik zitten twee houten hengels met onderaan een magneet om vissen mee te vangen.


De houten vissen zijn van een groot formaat, allemaal verschillend en . Een houten hengelspel met hengels en visjes met magneetjes. De vijver zit vol met houten visjes, elk visje heeft een andere kleur. Lukt het jou om alle visjes te vangen ? Kan jij een joekel aan de haak slaan? AddThis Sharing Buttons.


Dit houten hengelspel van Bigjigs bevat veel felgekleurde wezens, zoals vissen , zeepaardjes en krabben! Gooi de zachte foamdieren in het badwater en vis ze omhoog met de bijgeleverde hengels. Maar pas op voor de haai!


In bad gaan wordt één groot feest met dit grappige spel ! Probeer de meeste vissen te vangen en win het spel ! Met verschillende vissen en andere zeedieren en hengels.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts