maandag 16 mei 2016

Karmel snijplank

De Karmel snijplank is gemaakt van kopshout. Bij kopshout staat de vezel, net als bij een bezem, recht omhoog. Een scherp mes glijdt tussen de vezels door en blijft langer scherp want u snijdt geen vezels door.


De plank blijft glad en vlak. De beste snijplank wordt gemaakt van het kostbare harde esdoornhout uit het . Deze houten snijplank is uniek en alleen verkrijgbaar op OnlinePakhuis.

Let op deze houten snijplank wordt met de hand gemaakt. De afmetingen kunnen hierdoor een klein beetje afwijken. Daarom wordt een goede houten snijplank opgebouwd uit blokjes hout die met de kopse kant naar boven aan elkaar gelijmd worden.


O jee een snee in de snijplank. Foto Wouter Klootwijk Klootwijk, Wouter. Er worden al achttien jaar houten snijplanken gemaakt. Dik nieuwprijs is 1euro, bieden vanaf euro. Een van de keukengereedschappen die ik echt elke dag gebruik, is mijn snijplank.


Onze kopshouten Karmel snijplanken worden handgemaakt in de zagerij boven de winkel.

Bestellen kan via onze website. De speciale Chinese olie trekt in het hout en zorgt ervoor dat de . Een houten snijplank klinkt als een simpel voorwerp, die u overal wel voor een prikkie kan kopen. Maar heeft u niet in de gaten dat u hier enorm veel kwaliteit misloopt? De Kookwinkel Karmel snijplank.


De houten snijplank van Karmel is wel écht van goede kwaliteit. Deze plank mag gebruikt worden in de horeca. De ideale snijplank is gemaakt van kopshout. Zie ook : Karmel snijplank.


De keuken wordt echt gebruikt door echtpaar Elbers. Voor meer informatie klik hier. Op zoek naar een nieuwe Snijplank ? Vergelijk 1verschillende Snijplanken op KIESKEURIG.


Ontbrekend: karmel Hoe onderhoud je een houten snijplank? Daarmee bedoelen we niet per se dat er brood op de plank komt, hoewel hij daar wel voor gebruikt kan worden. Met werkend hout bedoelen we dat het afhankelijk van vochtigheid en temperatuur uitzet en krimpt. Hierdoor kunnen scheuren en kieren ontstaan.


Hout leeft als het ware.

Een snijplank gemaakt van kopshout. Het scherpe mes glijdt tussen de vezels door en .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts