vrijdag 20 mei 2016

Tafelblad eiken

Pd Houtprodukten levert massief eiken tafelbladen uit voorraad. Omdat de voorraad omvangrijk is, kunnen wij razendsnel leveren. Alle eiken tafelbladen zijn . Er gaat niets boven de luxe en rijke uitstraling van een massief houten tafelblad.


Massief eiken wordt dan ook veel gebruikt voor meubels , maar ook deuren, . EIKEN massief tafel blad tafelblad tafelbladen nu rond ronde.

Nieuw in ons assortiment, massieve eiken tafelbladen ! Deze tafelbladen zijn kant en klaar om te . Mooi eiken tafelblad afkomstig van een oude salontafel. Lengte: 130cm breedte: 65cm dikte: 6cm. Tuinhoutcentrale levert schitterende eiken bladen voor tafels zowel klooster tafels als boomstamtafels.


De eikenhouten tafelbladen zijn verlijmt en met een . Bij Teakea is een los eiken tafelblad verkrijgbaar in verschillende modellen en maten. Rustiek en extra rustieke eiken tafelbladen.

Speciale maten zijn mogelijk! Het tafelblad is geheel naar wens te . Ben je op zoek naar een tafelblad om zelf een nieuwe tafel te maken voor in de eetkamer, woonkamer of. WOOOD Tablo Tafelblad eiken 24mm 220x90cm. Exclusief assortiment eiken tafelbladen van massief hout.


Gratis verzending op uw tafelblad ! Om zelf een tafel van te maken. Kies zelf een lengte en breedte. Eiken boomstam tafelblad met waankant 40mm dik (NTLB).


Eiken tafelblad 40mm dik met kopbalk (KOPS). Boomstam tafelblad 40mm dik met waankant. In de keuzemodule kan de gewenste afmeting worden aangeklikt en wordt de prijs direct . De Gunni is een tafel van massief hout. Een stevige tafel in de kenmerkende Scandinavische stijl. Een tafel met scherpe lijnen, maar geen scherpe randen.


De Rikke is een massief houten tafel. De tafel is te koop in verschillende houtsoorten, afwerkingen, kleuren Fenix en afmetingen.

Bij Eppinga bieden wij u een massief eiken tafelblad aan uit één stuk hout. Hierdoor heeft u een mooi en strak stuk hout met het originele patroon er op. NIEUW in ons assortiment, massieve EIKEN tafelbladen ! Eiken maatwerk tafel Campo, met stoere robuuste blokpoten, leverbaar in diverse maten en kleuren.


Showrooms in Hardinxvel Gramsbergen en Utrecht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts