dinsdag 17 mei 2016

Basisschool de vlieger purmerend

Welkom bij basisschool De Vlieger. Basisschool De Vlieger is een basisschool in de Purmer-Zuid. We zijn een Vreedzame en oecumenische basisschool.


De Vlieger staat voor een fijne speel- en leerplek, waar kinderen, ouders en leerkrachten zich thuis voelen. Ons uiteindelijke doel is bereikt als de leerlingen na groep 8 .

Klik hier voor een routebeschrijving. Het Management TeaDirecteur Franciene Wennekers f. Onderwijscoördinatoren Pauline van . Deze schoolpagina geeft u inzicht in de resultaten van De Vlieger in Purmerend. Waar nodig geeft de school een toelichting op de cijfers en de feiten.


Zo biedt deze schoolpagina u betrouwbare en genuanceerde informatie over . Voor- en naschoolse opvang op De Vlieger. Naast een basisschool de vlieger vind je ook basisschool, organisaties en vakbonden, coaching, onderwijs, schoonheidssalon.

We zouden dit veel vaker moeten doen”, zegt Marijke de Baat van basisschool De Vlieger in Purmerend. Vandaag zit haar klas niet in binnen in de schoolbanken, maar zijn ze buiten op het schoolplein spelenderwijs . Wij zijn hierover in gesprek gegaan met Hans Bran directeur van Oecumenische basisschool De Vlieger in Purmerend. Wij willen een school zijn die kinderen nieuwsgierig en betrokken laten zijn en waar we zelfstandigheid . Noord-holland Purmerend Oec. De brandweer Purmerend is afgelopen nacht uitgerukt voor een grote brand bij basisschool De Vlieger in de Purmer-Zuid.


Er was veel rookontwikkeling en er was sprake van gewonden. Bij daglicht was te zien dat de school geen enkele schade had opgelopen. De uitruk was namelijk een oefening en die . We maken gebruik van functionele en analytische cookies. De daarmee verzamelde gegevens worden.


Veel scholen in Purmerend worden verwarmd met de groene warmte van BioWarmteCentrale de Purmer van Stadsverwarming Purmerend. Wij zijn trots op onze BioWarmteCentrale en willen dat graag met de leerlingen van de groepen van het basisonderwijs in Purmerend delen. Lees verder voor meer informatie en achtergronden van deze basisschool. In onze blog (zie: kader) vindt u de uitgangspunten van de verschillende type onderwijs op .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts