zondag 27 november 2016

Gamma dweil

Vloer dweilen of ramen lappen? Van dweil tot vloerwisser en vloertrekker. Ook raamwisser, spons en zeem. Bekijk alle schoonmaakartikelen bij GAMMA of online.


Nederlandse winkels overzichtelijk op een rij, waardoor u eenvoudig kunt vergelijken en de beste koopjes kunt vinden.

Deze pagina toont dweil folder aanbiedingen per categorie , bij winkel Gamma. U klikt of zoekt zelf de aanbiedingen bij elkaar op uw eigen . De vloer dweilen zonder uw handen vuil te maken, het kan! De microvezeldweilen hebben een enorm absorberend vermogen. Bestanddelen behorend bij Gamma gele serie, 2. Gamma , zie de serie Geel, die is beschreven in toegang nr.


In het gamma dweilen en moppen zijn onder andere de merken Triko en Vileda opgenomen. Van Vileda zijn zowel moppen en dweilen als de frames verkrijgbaar.

Dweil Driekleuren 60xcm. Het gaat meer bepaald om de Click Speed-, Combi Speed-, Spray Express-, Swep-, Swep Duo- of UltraSpeedsysteem. Ook op echt vuile vloeren zoals in de garage laat het toestel strepen achter omdat de borstels dan te vuil worden denk ik.


Al bij al ben ik wel tevreden van het toestel omdat ik dweilen gewoon haat. Eerst stofzuigen, dan dweilen , water wegtrekken en nog eens nadrogen. Bij dit toestel sla je wel een paar stappen over. Dat zou tot tijd besparen. Is deze vloerreiniger een goede vervanging voor je huidige stofzuiger?


En voor welk huishouden is de Kärcher vloerreiniger geschikt? Los ml (een half kopje) op in een halve emmer (liter) lauw water. Vervolgens de vloer moppen of dweilen met een goed uitgewrongen mop of dweil en deze regelmatig goed uitspoelen in de gemaakte oplossing.


Niet naspoelen of nadweilen en de vloer uit zichzelf laten drogen. DWEIL WASSET ORANJE 60X70CM 200GR (1) artikelfoto. Gebruik een vochtige, goed uitgewrongen dweil , bij voorkeur een microvezeldweil. Gebruik voor het reinigen van eventuele hardnekkige vlekken de merkgebonden vlekverwijderaars.


Giet hiertoe een kleine hoeveelheid product op een schone, droge en niet-pluizende doek en wrijf het vuil weg.

Synthetisch zeemvel Enka - logo. Vaatwasdoek type MICROCLEAN. Gewafelde poetsdoek - Katoen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts