dinsdag 15 november 2016

Gamma zandbak schelp

Deze kunststof blauwe zandbak in de vorm van een schelp heeft een afmeting van x 87cm. De zandbak bestaat uit twee delen. De losse delen kunnen apart gebruikt worden bijvoorbeeld als zandbak en zwembad. Daarnaast is het mogelijk om de twee delen op elkaar te leggen waardoor de bak afgesloten is.


Zandbak schelp van het merk Huismerk - Gamma is beschikbaar bij Gamma voor de prijs van €19. Kleur: blauw 1x cm. Garantie: jaar garantie. Stuur naar een vriend(in). Productprijs (incl. btw).


Voeg toe aan winkelwagen Toevoegen aan wenslijst. Beschikbaarheid Online . Deze leuke schelp kun je vullen met zand en je hebt een zandbak , vul je het met water en je hebt een klein zwembadje! Vind zandbak schelp op Marktplaats.


Voor iedereen een voordeel. Met een zandbak zijn de kids uren zoet! Mooie zandtaarten maken, een prachtig zandkasteel bouwen of een tunnel graven en de autootjes erdoor loodsen, de mogelijkheden zijn eindeloos!


Fun moedigt buitenspelen maar al te graag aan, dus vind je bij ons zandbakken in alle formaten en in alle vormen. Deze blauwe schelp zal uw kinderen verrukken. Nederlandse winkels overzichtelijk op een rij, waardoor u eenvoudig kunt vergelijken en de beste koopjes kunt vinden.


Deze pagina toont zandbak folder aanbiedingen op trefwoord. U klikt of zoekt zelf de aanbiedingen bij elkaar op uw eigen . Alleen al de speelse vorm van de Cupcake nodigt uit om even heerlijk in het zand te gaan wroeten. Met het deksel sluit je de zandbak snel en eenvoudig af, zodat het zand altijd schoon blijft. Is de Cupcake eenmaal opgeklapt, dan . Ook voor de allerkleinsten heeft GAMMA een leuke aktie: Nijntje tuinset, Nijntje stoelen , glijbaan Sunshine, zandbak Schelp en een leuke swing!


De groene zandbak schelp is de nieuwste toevoeging aan het kleurengamma van de zandbak schelpen. In deze schone en praktische . AXI Zandbox Ella Vanaf € 79. Lies en Gaël uit Vrasene willen een zandbak voor hun kinderen.


We willen graag de zandbak klaar hebben voor de zomer en steken ook graag zelf onze hande. Die zijn groter dan die van de speelgoedwinkels en ze zijn van hout. Had net vier (andere) kinderen over de vloer, vijf in totaal dus, die de hele ochtend in de zandbak bij ons in de tuin hebben gespeeld. En toen ze weer binnen kwamen voor. Speelzand heb ik gekocht bij de GAMMA , kilo voor euro.


Het lijkt veel kilo maar dat valt best mee eigenlijk. Graven is toch juist leuk, je moet het alleen opruimen, maar dat heb je er wel voor over als je ziet hoe leuk ze de zandbak vinden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts