woensdag 16 november 2016

Gewicht multiplex 9mm

Productsoort, Hardhouten multiplex. Diktes en gewicht per plaat, mcirca kg mcirca kg mcirca 1kg mm: . Het soortelijk gewicht van multiplex is afhankelijk van het gebruikte hout, de gebruikte soort multiplex en de dikte. Dankzij de grote keuze in verschillende soorten kan multiplex voor verschillende toepassingen gebruikt worden. In onderstaand artikel zullen we in het kort ingaan op multiplex en meer .

Berken multiplex WBP, Print Berken triplex behoort tot het meest gebruikte niet- tropische loofhouttriplex. Berken triplex heeft al bijna 1jaar bewezen een uitstekend bruikbare plaat te zijn door de gelijkmatige opbouw met fineren van mm dikte en de prachtige, witgele kleur van het hout. Gewicht : ongeveer 12kg.


Ook geschikt voor standbouw . De zeer specifieke, warm-lichtgetinte houtstructuren van het . Geschikt voor binnen- en buitenbetimmeringen zoals schuren, dierenhokken, gevelbekleding, dakgootbetimmeringen en dakkapellen. Mede hierdoor en haar relatief lage soortelijk gewicht is deze plaat een vervanger geworden voor de uit tropische houtsoorten opgebouwde interieurplaten als .

Dit snelgroeiende hout komt uit duurzaam beheerde bossen in Europa. Het lichtgewicht triplex kent een prachtige homogene opbouw. Populierenmultiplex is het plaatmateriaal van de toekomst.


Gaps of overlaps zijn nauwelijks te vinden in de perfect afgewerkte randen. Voor iedereen een voordeel. Het is geschikt voor toepassingen waar het gewicht van belang is. Underlayment is een plaat multiplex met een messing en een groef. Met deze groef kunnen de platen.


Andere diktematen zijn 9mm , 12mm, 15mm en 21mm. In Duitsland is een dikte millimeter veel. De verschillen worden hoofdzakelijk onderverdeeld in kwaliteit, zichtzijden en gewicht. De gebruikte houtsoorten maakt . De plaat is vervaardigd uit FSC…. Door de gekruiste lagen is de plaat sterker dan massief hout van dezelfde afmetingen en hetzelfde gewicht.


Bovendien vertoont multiplex minder werking dan massief hout. LET OP: Kleur van dit plaatmateriaal kan afwijken van tint omdat het een natuurproduct is.

Deze snelle groei, de kunstmatige aanplant en het duurzame bosbeheer houden de populierenbossen in Frankrijk in stand. Deze bossen garanderen een onuitputtelijke bron van . Multiplex gegroefd - B-.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts