donderdag 24 november 2016

Hpl teak

Teak plaat met zwarte bies. HPL Teakplaat met zwarte bies. De teak (look) platen zijn uitstekend geschikt voor vloeren, meubelbouw en afwerking. HPL is een uiterst duurzame kunststof.


Dé standaard klassieke scheepsvloer!

Deze teakplaat met zwarte bies wordt vooral gebruikt voor in open boten, dekaccenten en kuipvloeren. Wij verkopen ook HPL contactlijm van een bijzonder hoge kwaliteit. Verkrijgbaar in diverse kleuren. Belangrijke eigenschappen van HPL : – Zeer onderhoudsvriendelijk.


Hoge kras-en stootvastheid. Welkom bij pimpjeboot, uw leverancier voor uw hpl teak look platen in diverse kleuren. Een plaat is bijna 4men kost €135.

Ideaal voor buitengebruik, in bijvoorbeeld sloepen. Plaatmateriaal wordt niet verzonden ivm beschadigen. Druk op plaatje voor grote weergave, Prijs incl. MDF mal en wordt uitgefreesd met een bovenfrees voorzien van een.


Een maatje van mij heeft zijn hele boot verbouwd en had dat spul ook gekocht ( niet bij die MP aanbieder) en het ziet er zeer goed uit, deze prijs is haast net zo duur als een redelijk stukkie zeil, maar je hebt er wel een mooiere uitstraling mee. De INTERPLEX VLOERPLAAT is een HPL vloerplaat met een hout imitatie voor het scheepsinterieur. Een sfeervol en fraai product dat de uitstraling van hout combineert met de praktische toepassingsmogelijkheden van kunststof plaatmateriaal.


Vind de beste selectie hpl teak platen fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit hpl teak platen voor de dutch luidspreker markt bij alibaba. Dat kan zowel een sierlijn zijn van multiplex en extra dik fineer als multiplex beplakt met HPL in sierlijn patroon. Ook (akoestische) sandwichpanelen, wel of niet beplakt. Sierlijn lichte bies is een vloerpaneel voor interieur gebruik met een toplaag van of mm teak fineer. Deze sierlijn panelen hebben een standaard . Caratteristiche standard.


HPL Collection Legni Pino Svizzera 659. Resoplan HPL plaat Bhout decors.

Onderstaande platen zagen wij graag voor u op maat (met meelevering van de reststukken). Neem voor een calculatie contact op met onze verkoop. Voor de niet voorraad artikelen (zwarte bolletje) geldt een minimale afname van standaard platen.


Wellicht ook interessant: spaanplaat gemelamineerd - pfleiderer. Minimalist design table. Frame in aluminum, white or black. Grade HGP, Grade CGS, Grade PAR. Compact, General Purpose, Standard high pressure decorative laminate.


Vergrijsde teak met een voelbare diepe verticale houtnerfstructuur, die door de matte uitstraling zeer natuurgetrouw aandoet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts