vrijdag 18 november 2016

Houten kerstboom maken

Breng de kerstsfeer in huis met je eigen creaties. In dit filmpje maken we een kerstboom. Zelf een houten kerstboom maken ? Zeker wanneer je geen zin hebt om kerstboomnaalden op te vegen. Houten kerstboom maken ?

Een unieke vurenhouten kerstboom maken , dat doe je zo! Maak zelf een kerstboom van steigerplanken of sloophout. Gamma bouwtekeningen en inspiratie voor kerstdecoratie. Voorbeelden van houten kerstbomen die je gemakkelijk zelf kunt maken.


Een aantal van deze bouwtekeningen zijn ook te zien op websites van Nederlandse bouwmarkten. Zowel de Gamma als Karwei en . Volg de stappen in deze instructie en maak je eigen ( houten ) kerstboom. Nu met stok, schroef, speedboor en borgpen.

In deze aflevering van Gadero TV laat Henk-Jan zien hoe je zelf een houten kerstboom maakt. Bekijk ideeën over - houten kerstboom maken op Welke. Hollandse inspiratie, die je eenvoudig bewaart in je eigen collecties. Dan is dit maakrecept misschien wat voor jou!


Wil je een eigen kerstboom maken voor kerst? Voor deze klus heb je twee planken nodig. De houten kerstboom is al jaren populair. Bekijk hier waar je houten kerstbomen online kunt kopen of hoe je er zelf één kunt maken ! Een houten kerstboom is helemaal hip!


Je maakt hem zelf met onze zelfmaakplannen. Met deze DIY kerstbomen hoef je je nooit meer druk te maken om naalden! Vele aanbiedingen bij bol.


Geen zin in dwarrelende naalden in huis of een kunstkerstboom die niet in elkaar past? Ga voor een houten kerstboom dit jaar! Het enige wat je er voor nodig hebt is een flink aantal houten latten en een . Doe het zelf Kerstboom van hardhout maken ? Complete DIY set voor zelf houten 3D kerstboom opbouwen van hardhouten planken!

Er zijn genoeg alternatieven te bedenken. Zoals een houten boom, mooie spulletjes op de muur in de vorm van een boom of een versierde huishoudtrap! See more ideas about Christmas trees, Xmas trees and Christmas decor.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts