maandag 14 november 2016

Metalen sokkels voor beelden

Sokkels en Zuilen van Roestvrij Staal, RVS Aluminium Corten staal. Wilt u langskomen, onze openingstijden vindt u onder verkooppunten. Daar wij veel stenen beelden verkopen die behoorlijk zwaar kunnen zijn is dat te licht. Ook hebben we altijd diverse afmetingen losse platen metaal met een pin. In het assortiment van Beeldenmarkt vind u ook deze exclusieve sokkels met een coating van metaal.


Een mooi beeld verdient een mooie sokkel.

Mijn naam is Ton en ik maak sokkels op maat. Alle productspecificaties . Sokkels kopen van metaal , betonnen sokkel of hardstenen sokkel , wij hebben tal van sokkels voor uw tuin. Bekijk onze webshop of bezoek onze showroom. Sokkels voor beelden te koop, praktische, élégante en in elkaar passende metalen design sokkels en zuilen voor kunstwerken en beeldhouwers. Meisje met schepnetje,zeer mooie bronzen beelden ! Zéér mooi bronzen beeld van een meisje met vlechtjes in het haar.


Prachtig in de tuin, zwemvijver, koi vijver, waterpartij, in het gras enz. Met verschillende maten buizen waarmee de sokkels verlengd kunnen worden.

Door een T stuk kunnen de buize. Meerpaal sokkels terug op voorraad! Sokkels , zuilen, voetstukjes in eik, meerpaal of hardsteen. Indien nodig kunnen we een gat in je beeld en sokkel boren tegen een kleine meerprijs. We hebben ze in verschillende afmetingen en prijzen.


Klik op de gewenste soort sokkel , en zoek dan onder afmeting naar de gewenste . Geschikt voor vele uitvoeringen denk aan ornament maar ook een kerstkrans. Hermes op RVS op metalen sokkel Buste en Borstbeelden Hermes op RVS op metalen sokkel. IN DE WINKEL STAAN NOG MEER SOKKELS EN ZUILENBETONNEN SOKKELS EN NATUURSTENEN SOKKELSIN VERSCHILLENDE MATEN EN PRIJS KLASSEVERZENDEN VAN NATUURSTEEN EN BETONNEN SOKKELS IS NIET. Levering: x adelaar beeld vol steen oxid op metalen -rust- sokkel hoog circa120. ATTENTIE: DEZE BEELDEN KUNNEN NIET TEGEN NORMALE KOSTEN VERVOERD WORDEN VIA DHL, POSTNL, TNT, ETC.


DAN HELAAS VOOR SCHADE . Speciaal gemaakt voor het bewerken van powertex beelden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts