dinsdag 29 november 2016

Worteldoek zwart

Wij leveren anti- worteldoek in de kleur zwart met om de 25cm handige markeringsstrepen in vakverdeling. Zwartgroen biedt een ruim assortiment in worteldoeken. Worteldoek is een doek dat is geweven uit zwart polyester. Het anti- worteldoek zwart 5xm is een stevig doek dat vijf meter lang is en twee meter breed. Omdat het gemaakt is van polipropyleen laat het doek wel water door, maar geen wortelgroei.


Bovendien zorgt de speciale structuur ervoor dat het doek zeer stabiel is en daardoor een lange levensduur heeft. Veelal gratis verzonden! Vergelijk worteldoeken! Anti worteldoek is een beschermfolie tegen onkruid.


Nu te koop bij Tuinexpress. Zwart anti worteldoek of eigenlijk zwarte antiworteldoek zorgt ervoor dat uw grind niet in de loop van de tijd in de ondergrond verdwijnt. Een ander voordeel van zwart anti worteldoek is dat er geen wortel onkruiden als kweekgras, brandnetels , distels etc.


Met anti worteldoek of gronddoek . Dankzij het zwarte UV gestabiliseerd polypropyleen laat het geen licht en wortelgroei maar wel water door. Je kunt het gemakkelijk met een schaar in de juiste afmeting knippen zodat echt elk stukje grond onkruid vrij gemaakt kan worden. Nooit meer gedoe met houtsplinters en grind door de Antiworteldoek. Koop nu en betaal pas over dagen! Het worteldoek is beschikbaar in breedtes meter en meter.


Geheel zwart gronddoek in de aanbieding. Bestel snel bij de tuinhoutcenrale. Eenvoudig online bestellen. Afhalen in jouw vestiging. HORNBACH Projectbouwmarkt.


Er is altijd iets te doen. Dit antiworteldoek zorgt voor onkruidwering tussen bodembedekkers, struiken en groenten. Dit waterdoorlatende doek is uitermate geschikt voor de aanleg van paden, bij hellingen en bij boorden.


Daarnaast kan je het gronddoek ook gebruiken als grondbedekking in glazen serres of als bescherming voor vijverfolie. Raadpleeg voor verwerking altijd eerst de handleiding of het verwerkingsadvies van de fabrikant! Een anti- worteldoek wordt ook wel gronddoek of anti-onkruiddoek genoemd. Het anti worteldoek dient ervoor om onkruid begroeiing tegen te gaan. Hierdoor zal er geen onkruid groeien.


Aan de binnenzijde van bloembakken, zodat de grond niet weg spoelt. Onder de (voor) tent ter bescherming van het tentdoek of grondzeil. Levertijd: 1-werkdagen.


Gronddoek met een lengte van meter en 1mbreed Gebruikt, maar nog in zeer goede staat. Dubbel zo dik als de groene of zwarte doek met rui… € 200. Groot plantgoed Taxus, over jaar nog verplant met worteldoek in grond. De standaard kleur voor het worteldoek is zwart. Zwart kwaliteits worteldoek met groene markering.


De markering is een ruit van 15x15cm of alleen evenwijdige lijnen over de lengte van de rol. Te bestellen per strekkende meter. Maximale lengte is 1strekkende meter, dit is een volle rol.


Het heeft als voordeel dat het wel water maar geen licht en wortelgroei doorlaat. Er zijn vele toepassingen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts