woensdag 30 november 2016

Schilderij olifant

Koop of Verkoop olifant op Marktplaats. Vind schilderij olifant op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Meer dan 3werken, gratis verstuurd.


Reinders muurdecoratieAlle muurdecoratie van Reinders is te verkrijgen als losse poster of als een 3mm dikke plaat uit MDF. MDFDit schilderij bestaat uit een poster die verwerkt is op een 3mm dikke plaat uit MDF.

Op de achterkant is een solide raamwerk aang. Doeken uit deze collectie verdienen een tweede kans. Dit houdt in dat ze al een keer naar een klant zijn verstuurd maar dat deze klant het doek heeft geretourneerd. Dit kan zijn omdat het doek te klein of juist te groot was, omdat het een cadeau was . Wil jij een schilderij met een stoere olifant in je kamer? Wil je dit gevoel ook in de ruimte creëren?


Bestel dan je olifanten schilderij bij schilderijenshop. Uw aanvraag is verzonden! Stel een vraag over dit product.

Te verkrijgen in één stuk, tweedelig, driedelig. Verkrijgbaar in verschillende afmetingen. De woeste kracht straalt van dit schilderij met deze schitterende kleurrijke olifant af, een echte blikvanger gemaakt door Zenon voor in je woonkamer! Deze in Pop Art stijl geschilderde olifant is er een in een serie dierenschilderijen van Zenon.


Zoek je een specifiek dier? Beschikbaarheid: Op voorraad (1). Gratis verzending vanaf €7(in NL). Levertijd: tot werkdagen.


Wilde dieren zijn een belangrijk thema in het portfolio van kunstschilder Jan van Lokhorst. Schilderijen en fotokunst , snel geleverd! Voornamelijk met olieverf en linnen en in diverse formaten.


Opvallend is het kleurgebruik van Jan van Lokhorst. Het aluminium geeft een bijzonder effect aan het schilderij.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts