vrijdag 25 november 2016

Steigerhout tv meubel

Winkelwagen: artikelen - € 00. Vind steigerhout tv meubel op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Steigerhouten TV-meubels van modern tot landelijk.


Met wielen, deuren of zwevend voor aan de muur. We maken steigerhouten TV-meubels op maat.

De TV is steeds vaker een centraal punt in de woonkamer. Op deze pagina vindt u veel verschllende modellen. Landelijke, rvs, sloophout en modellen compleet van steigerhout. Vanaf € 12- stoere en eigentijdse tv meubels gemaakt van steigerhout.


Op zoek naar een steigerhout TV meubel ? Of zoek je een hoog-laag tv meubel van ander sloophout? In onzewebshop tref je een mooie collectie TV-meubels van. Vele aanbiedingen bij bol.


TV meubels gemaakt van steigerhout , steigerbuizen, eikenhout en staal in alle soorten en maten.

Met deuren of laden of op maat zodat je het zwevend aan de muur kan bevestigen. U heeft een nieuwe flatscreen tv gekocht of u wilt gewoon een ander tv meubel? Uit onze ervaring blijkt dat bijna iedereen bij ons vindt wat hij zoekt.


Afmetingen: Diverse maten. Behandeling: Onbehandeld. Materiaal: Vuren steigerhout. Hou jij van de industriestijl? Haal deze hippe retrolook binnen met een tv - meubel steigerhout.


Zoekt u een mooi steigerhouten TV-meubel voor uw interieur? Kies dan voor het stoere, maar ook sfeervolle steigerhout dat in elk interieur moo… € 5500. Tv - meubels van steigerhout op maat voor je gemaakt. Hierdoor heeft het meubel een robuuste uitstraling.


Natuurlijk wordt het oud hout goed geschuurd maar ook weer niet zo goed dat de doorleefde uitstraling van het steigerhout verloren gaat. Oldambt Meubelen voor al uw meubelen op maat! Wij maken meubelen van nieuw en oud steigerhout maar ook van eiken. Vraag ons vrijblijvende naar de mogelijkheden. Binnen weken thuis geleverd!


Bekijk onze aanbiedingen nu!

Over steigerhouten tv-meubel Frank. Zelfs zo stevig dat u Frank tijdens een feestje kunt gebruiken als extra zitplaats! Wilt u dit steigerhouten tv-meubel maar dan nét even anders?


Bent u op zoek naar een steigerhout TV meubel ? Bij SteigerMeubelsXL vindt u een groot assortiment steigerhouten TV meubels , maar ook de optie om een maatwerk meubel te realiseren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts