maandag 21 november 2016

Houtvuller op kleur

Houtvuller welke maar liefst verkrijgbaar is in wel verschillende kleuren. Benieuwd welke dat precies zijn? Bekijk dan nu het filmpje! Woodflex Hard ( Houtvuller op kleur )Zwaluw Woodflex HARD is een hoogwaardig vulmiddel kit voor houten vloeren op basis van een acrylaatdispersie.


Na het aanbrengen vormt het product een stevig plasto-elastisch rubber door verdamping van het water.

Heb je binnen gaten en kieren in het hout? Alabastine Houtvuller is perfect voor alle houtsoorten. Deze vuller is sneldrogend , uitstekend schuurbaar en overschilderbaar met elke verf. Zoals de naam al aangeeft, is het een kneedbare vulling voor hout. Je kunt het product binnen en buiten toepassen en er zitten geen oplosmiddelen in.


Het kneedbaar hout is bovendien verkrijgbaar in kleuren die onderling mengbaar zijn. Een ruim assortiment Houtvuller en inspiratie vind je bij KARWEI. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online!

Bestel voordeliger Houtvuller online! Vandaag bestel morgen in huis! Voor schilder en Doe-het-zelver! Houtvullers worden gebruikt voor beschadigingen in laminaat en hout. Kies de houtvuller die bij jouw klus past en laat deze bezorgen.


Ondergrond moet schoon, droog en vet- en stofvrij zijn. Loszittende delen verwijderen. Deze houtvuller is te gebruiken om alle soorten houd glad af te werken. De houtvuller is sneldrogend en goed schuurbaar en overschilderbaar. Haal uw bestelling gratis op in onze winkel in De . Ontdek ons ruim aanbod houtvullers.


U kunt dus zelf uw ideale variant kiezen. Dit vulmiddel heeft een uitstekende hechting op alle houtsoorten en kan zowel binnen als buiten . Muren glad maken en scheuren in muur repareren? Speciale prijs € 6€ 5Normale prijs € 1004. Voeg toe aan verlanglijst.


W3is 2- componenten houtvuller obv urethaan-acrylaat voor grote gaten tot 5cm.

Het kan gebruikt worden om noesten en gaten in houten vloeren of meubelen op te vullen. Eventueel kan met beits de pasta op kleur gebracht worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts