donderdag 24 november 2016

Tongnaald aluminium

Oplossingen in aluminium. Het deurnaaldprofielsysteem verzorgt de afdichting tussen dubbele houten deurbladen, waarbij de deurnaalden de kopse kanten van de deurbladen . Bent u op zoek naar aluminium deurnaalden? Wij hebben een uitgebreid assortiment aan deurnaalden, waar u uiteraard de volledige fabrieksgarantie op krijgt. Weergave: Sorteer producten op: Relevantie, Artikelnummer: .

Ook zijn er speciale 0modellen die . Sloterop biedt verschillende deurnaalden aan als Prefab profielen die zelf . Het is een aluminium systeem waarvan op elke deur één profiel . Wij verkopen Gereedschap, IJzerwaren, Materieel, Hang- en Sluitwerk, Bevestigingsmateriaal en PBM artikelen. Stap Slot aanbrengen in . Inbraakwerende prefab deurnaald met geïntegreerde kruk of cilinder bediende meerpuntsluiting. De ruimte tussen de dubbele deuren afgedekt door een zichtbare aluminium geanodiseerde deklijst van mm breed met geïntegreerde tochtborstels.


Bascule kantschuif (incl. sluitplaat) staal vernikkeld.

De schoot blokkeert bij openen en sluiten door een hevelmechanisme die de schoot bedient. Alprokon Aluminium Development B. Gewijzigd: Projekt: IS Wand en Plafond. De tochtwering was slecht en deuren hadden speling wat soms een rammelend geluid opleverde. Toen kwam de aluminium tongnaald die vandaag de dag nog steeds wordt verkocht. Hij is SKG goedgekeurd maar aluminium is een metaal en blijft een koudebrug, het dunne borstelstripje is niet afdoende tegen de tocht en . Deze combinaties zijn als eerste in Nederland bij Efectis in . Terug naar de inhoudsopgave.


Toepassing: binnen- en buiten- draaiende ramen en deuren. Sponningprofielen handelslengte: 2. Prijs per 5: €2excl. Deurnaaldprofiel aluminium per verpakking meter. Registreer en zie uw bedrijfsvoordeel. Details van deur DS 3en DS 407.


Meranti deurprofiel tongnaald , bouwhout van hoogwaardige kwaliteit. Bestel online en voordelig bij Nubuiten.

Aluminium profielen met soepele kunststof lip voor pendel- of draaideuren. Heb je dubbele deuren, dan heb je daartussen dus een deurnaald zitten. Of die zou er moeten zitten. Hier vind je ons aanbod deurnaalden.


Zit jouw maat of uitvoering er niet tussen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen voor een deurnaald op . De prefab panelen worden onderling gekoppeld met een aluminium tongnaald en kit of een tongnaald van kunststof. Word vandaag gratis lid van LinkedIn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts