donderdag 17 november 2016

Tuinvlies kopen

Afdek( tuin)vlies , beschermt gewas tegen hoge en lage temperaturen (nachtvorst). Ook wordt het gewas beschermd tegen hagel, win insecten, vogels en wildvraat. Transparant, afmeting: x m. Je kunt het wintervlies dus ook gebruiken om de iets vorstgevoeligere planten (palmen, vijgen, olijven, bananen,) mee in te wikkelen.


Vliesdoek vermindert de vrieskou met enkele graden per laag.

Ze beschermen zonder chemische middelen te gebruiken en houden ongewenste insecten weg. Folie houdt de bodemvochtigheid stabiel en beschermt tegen regen en sneeuw, hagel en storm. Vlies is bijzonder geschikt als bescherming tegen nachtvorst . Water- en luchtdoorlatend wintervlies voor het beschermen van al je planten tegen vorst, hagel en hevige regen.


Ook te gebruiken als insectengaas in de moestuin! Vind vliesdoek op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel.

Eenvoudig online bestellen. Afhalen in jouw vestiging. HORNBACH Projectbouwmarkt. Er is altijd iets te doen. De beste keuze en de laagste prijs vind je in het uitgebreide assortiment van GAMMA!


Een andere afbeelding melden Meld de aanstootgevende afbeelding. Plant de poters van vroege aardappelen vanaf maart, centimeter diep en in rijen. Laat in de rij centimeter ruimte tussen de poters en houd de rijen centimeter uit elkaar. Bescherm de beplante rijen tegen vorst met tuinvlies of stro.


Middelvroege en late aardappelen plant je eind april, begin mei. Weersbestendig, vochtdoorlatend en vervroegt de oogst door het microklimaat onder deze deken. Spaanse Margrieten zijn erg koudegevoelig.


Scherm dan de planten tijdelijk af met tuinvlies. Maak deze maand een indeling voor uw moestuin, houd rekening met de teeltwisseling wisselteeltschema om uw grond en planten zo gezond mogelijk te . Bescherm gevoelige en misschien al bloeiende planten met tuinvlies als nachtvorst is voorspeld.

U kunt nu winter bloeiende struiken kopen die uw tuin in deze grijze maanden lekker opfleuren. Als het niet vriest, kunt u ze zelfs planten. De planten kunnen moeilijk vocht opzuigen als de grond bevroren is. Dit kan leiden tot verdroging.


Wieden Onkruid kan al flink opschieten, vooral straatgras en andere eenjarige soorten. Momenteel lukt het even niet, maar als het niet meer vriest, kunt u ze zelfs planten. Als u ze dan pas gaat steunen, is dat een lelijk gezicht.


Veel vaste planten groeien straks hoog uit. Plaats nu al meegroeisteunen. Die vallen straks nauwelijks op. Zorg dat de bodem nooit uitdroogt, maar deze mag ook niet te lang nat blijven. De Hibiscus verdraagt matige vorst, maar bij strenge vorst kunnen ze diep invriezen.


Wij verkopen uitsluitend A- kwaliteit tuinplanten die direct bij de kweker uitgezocht worden. Hierbij letten wij op de .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts