donderdag 24 november 2016

Wijnvat mini

RVS plaatje met tekst Whisky met laser ingegraveerd. Achterzijde van het plaatje voorzien van plakstrip. Staat mooi in combinatie met RVS kraan. Wijnvat eiken liter met stop en bokje.


Op zoek naar een mini vaatje?

Een nieuw mini eiken wijnvat voor wijn, whisky, distillaat. Tas brouwwinkel nieuwe eiken vaten nieuwe eiken mini vaten voor wijn, whisky en likeur € 5- het. Koop of Verkoop wijnvat op Marktplaats.


Brocante wijnvat statafel bloemen plantentafel. Levertijd: 1-werkdagen. Verzendkosten NL: €49. Kuip hand gemaakt van een half 2ltr wijnvat.

Ideaal als bloembak of mini vijvertje. Al onze kuipen zijn gemaakt van gebruikte eiken . Bedoelt voor het schenken van wijn of het rijpen van Whisky of likeur. Of het maken van distilaat. Mini eiken wijnvat van liter. Bij aankoop ontvangt u een . Dag allemaal,Daar ik nog enkele jaartjes moet wachten eer mijn kindjes groot genoeg zijn om geen gevaar te lopen door een vijver in de tuin, . Bijzonder logeren op een prachtige plek in Noord–Limburg?


Slapen in een wijnvat of overnachten in een . Wat PVC buizen, een oud wijnvat of een paar bakstenen zijn vaak al voldoende voor een uniek en inspirerend model. Rimel-Handel mini wijnvat. Welkom op het OOShopping Winkelcentrum! KOOP UW WIJNVAT GEMAKKELIJK EN SNEL OP WIJNVAT.


Vindt hier uw gebruikte en nieuwe wijnvaten gemaakt v. Regentonnen, tuindecoratie, bloembakken en terrasvijvers, upcycle van eikenhouten wijnvaten. Buitenspeelgoed goals voetbaldoelen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts