woensdag 23 november 2016

Underlayment kledingkast

Onze kracht is maatwerk en we realiseren graag multiplex meubels of underlayment meubels voor je. Of het nu gaat om een grote kast op maat of een speelhuisje voor de kinderen, we vinden het heel leuk om precies dat te maken wat bij jou en jouw manier van leven past. Bekijk de unieke meubels van underlayment in de webshop.


Of laat ons jouw favoriete meubel of project ontwerpen! Voor hun nieuwbouwhuis in Utrecht waren Sebastiaan en Meike op zoek naar iemand die inbouwkasten en een podium voor ons kan ontwerpen en maken. Via mijn kast van underlayment op Esty kwamen ze bij mijn profiel terecht.

Na een kennismaking en over en weer contact over de afmetingen en . Goed idee van KARWEI: een boekenkast van één plaat underlayment. Hallo allemaal, Ik ben van plan een kast te maken uit underlayment (zie plaatje voor mijn inspiratiebron). Denken jullie dat dit zal kromtrekken? Ik hoop dat jullie mij kunnen helpen :) Groeten, Lucas. Deze kastenwand geeft heel veel opbergruimte in de slaapkamer.


Er is daarbij rekening gehouden met een efficiënte indeling voor de verschillende kledingstukken. Budget tip: Houten vloer van . Kast met schuifdeuren gemaakt van underlayment platen.

Afmetingen: 2x 2x cm. De kast heeft greeploze deuren. Kledingkast Underlayment. Gedetailleerde omschrijving: Ik ben op zoek naar een vakman die voor mij een boekenkast kan maken!


De tekening is bijgevoegd. Formaten: 2bree diep, 2hoog. De kledingkast is voor op de slaapkamer.


Het is een ruime witte en strak gestucte slaapkamer met een oude wit geverfde vloer van vurenhouten latten. Het ene deel legplanken, het andere deel hang. Wegens verhuizing aangeboden. Helaas te hoog voor onze nieuwe woning.


Met planken en schuif draadmanden. Evenals alle sjaals, mutsen en handschoenen. Aan buitenzijde afwerkt met underlayment. Van meubelpanelen maak je bijvoorbeeld een kast , bureaublad of boekenplanken.


Van underlayment maak je bijvoorbeeld daken of vloer- en wandconstructies. Het verschilt wel per houtsoort hoe je hiermee omgaat: MDF , OSB en underlayment laten zich niet makkelijk opschuren, massieve houtsoorten wel. In het rechterbeeld zie je hoe leuk een plaat van underlayment functie doet als hoofdeinde van een bed.

Een kledingkast op maat. Wanneer je het hout niet behandeld zal het snel vergelen. Je kunt dit oplossen door het met één of twee lagen white wash te lakken zoals ze hebben gedaan in . Met een beetje van jezelf en een beetje van Ikea kun je in een handomdraai een soortgelijke XL kamerhoge kast samenstellen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts