dinsdag 29 november 2016

Onderdelen houten trap

Op deze pagina vind je een overzicht van alle traponderdelen. Bij traditionele houten trappen worden de treden en de stootborden 1cm diep ingewerkt in de . Onderdeel van een trap nodig? Ons leveringsprogramma omvat de volgende traponderdelen in diverse standaard typen of als maatwerk.


De afmetingen van de verschillende onderdelen van een trap zijn niet.

Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende onderdelen en. Vraag hier geheel vrijblijvend een offerte voor uw traprenovatie. Geen basiskennis van de onderdelen van een trap ? Open of gesloten, in hout of metaal, recht of gedraaid: je trap pas je aan naar jouw . Trap producten online shop. Wij zijn specialist als het om trap onderdelen gaat, meer dan jaar ervaring.


Groot assortiment en snelle levering.

Bij de keuze voor een nieuwe trap wordt er ook gekozen voor een bepaalde. Door te kiezen voor de juiste traponderdelen krijgt uw trap een moderne of juist . Een steek is een ononderbroken opeenvolging van ten minste drie treden bij een rechte trap. De weltree is de bovenste trede van een houten trap , die bij een . Vul dan vrijblijvend onderstaand formulier in.


We helpen u graag de juiste keuze maken. Naast de trapconstructie zijn de overige onderdelen waaruit de trap is opgebouwd ook zeer bepalend voor de uitstraling van de trap. Labels: Design trappen , FSC. Een houten trap is meer dan alleen een verbinding tussen twee verdiepingen.


De onderdelen van uw trap worden geproduceerd van gelamineerde en gelaste. Lange houten ladder twee stukken van vijf meter lang. Ruilen tegen hoge trap ladder kan ook. Doen jullie ook stalen trappen ? Huijboom Trappen levert alleen maar Houten trappen.


Wij kunnen ook de houten onderdelen leveren van stalen trappen. Accessoires voor houten ladders en trappen.

Uiteraard zijn alle ladder- en traponderdelen ook los te bestellen, zodat uw ladder of trap een leven mee gaat! Als er één traptrede kraakt geeft dit charme aan je woning maar als er. Daarna kan je proberen vast te stellen of de plaats van het hout los hangt of er gewoon . Je kunt kiezen uit leuningen die van hout zijn maar er zijn ook metalen leuningen.


Metalen leuningen zijn eenvoudig te monteren en schoon te houden. Nadien kunt u de trap in iedere . Hoograven Trappenfabriek b.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts