donderdag 24 november 2016

Houten keukenfronten

Voor veel keukens is een Ikea-basis het uitgangspunt. Maar ook zonder kasten van Metod kunt u genieten van luxe houten keukenfronten. Aan de hand van tekening, maatvoering of een voorbeeldfront maken we de houten keukenfronten precies op maat.


De fronten zijn doorgaans afgewerkt met een beschermende olie die de warme gloed van het hout naar boven haalt. Het monteren van massief houten keukenfronten op een Metod systeem Bij de aanschaf van maatwerk keukenfronten van Houtmerk zijn de juiste boringen en frezingen al aangebracht. Houtmerk maakt universele en direct uitwisselbare massief houten keukenfronten voor Metod van Ikea of Kvik.

Massief hout in drielaags verlijming, voor een verfijnd en stabiel frontpaneel. Een hoogwaardige afwerking voor een betaalbare basiskeuken. In onze showroom en hypermoderne werkplaats ziet u de fronten . Ook realiseren wij betonnen bladen die ter plaatse gemaakt worden. Fronten platteland charme.


Modern keukenfront truffelbruin. Hoogglanslak front kristalgrijs. Glasfronten glans lavazwart.

Houten fronten: Essen zijdeglans. Naast een massief houten keukenblad kunt u natuurlijk ook kiezen voor massief houten keukendeurtjes. Deze zijn kwalitatief een stuk beter dan gelamineerde deurtjes. De uitstraling van een keuken maakt u echt af met massieve deurtjes en panelen.


Soms is een geprint paneel bijna niet . Frans Gommans BV is continu op zoek naar nieuwe kansen en mogelijkheden. Unieke houten keukenfronten voor je IKEA keuken. Voor het materiaal van keukenfrontjes zijn vier soorten materiaal te onderscheiden die het meest worden toegepast: spaanplaat, MDF, massief hout en kunststof.


Dit zijn stevige materiaalsoorten die bestand zijn tegen intensief gebruik, vocht én warmte. Andere, niet zo vaak toegepaste materialen voor keukenfronten zijn . Oud hout geeft sfeer aan een keuken. UW HOUTEN KEUKEN OP MAAT GEMAAKT.


Van een landelijke houten keuken tot aan een moderne design keuken. Wij maken houten keukens op maat in veel verschillende stijlen. Deel uw gedachten met ons, wij kunnen u helpen met een houten keuken waar u. Om te voorkomen dat deze fronten makkelijk kunnen beschadigen wordt er veelal voor harde houtsoorten gekozen zoals eiken en beuken. Een keuze voor massief houten fronten is een keuze voor charme en .

Ze worden prachtig afgewerkt zodat ze voldoen aan al uw wensen en verwachtingen. Het is gewaarborg dat in onze productie geen illegaal gekapt hout te vinden is. Bovendien betrekken wij ons hout uit duurzaam beheerde bosbestanden. Een houten front heeft een bijzondere en authentieke uitstraling.


Geen front is hetzelfde. Een aantal houten keukenfronten wordt geleverd met een gefineerd zaagruw . Lees alles over kunststof houtlook als praktisch alternatief. Ze zetten uit en krimpen.


Afhankelijk van de tijd van het jaar waarin uw keuken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts