vrijdag 11 november 2016

Rvs schroeven zwarte kop

Deze Torx potdekselschroeven zijn gemaakt van roestvrij staal. Ze kunnen uitstekend in het hout geschroefd worden zonder voor te boren. RVS Potdekselschroeven Zwart Torx online kopen?


In onze online shop kunt u eenvoudig . U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten.

Vlonderschroeven RVS CTORX (TX) Freeskop 0x40mm 100st. De Wovar tuinschroef RVS 4met zwarte kop is voorzien van een torx aandrijving. Deze extra geharde schroef maakt de kans van afbreken vrijwel onmogelijk. Wanneer u met hardhout werkt wordt voorboren wel aangeraden.


Combineer uw zwarte planken nu met mooie bijpassende schroeven met een zwarte kop. De kop van deze RVS torx schroeven zijn hoogwaardig zwart gespoten en in 4xmm in formaat. Wilt u uw zwarte Zweeds rabat planken of 22x2mm tuinplanken in het.

Prijs: € 2per doos. Vraag vrijblijvend een offerte aan. De spoed van de schroef is voorzien van golfsnedeprofiel tot in de punt voor sneller en lichter indraaien. Gevelschroef - RVS - Zwarte kop - mm - mm - 1stuks.


Torx schroef voor zweeds rabat, RVS Amet zwarte kop. Doordat de schroef een zwarte kop heeft is de schroef zeer geschikt voor het verwerken van zwarte planken. Gevelschroef - RVS - Zwarte kop - mm - mm - 1stuks.


De schroef is zelfborend en zelfverzinkend en. Speciaal voor het verwerken van onze zwarte Zweeds-rabat delen, hebben we nu speciale RVS - schroeven met een zwarte lenskop. Zo kunt u de schroef bijna onzichtbaar wegwerken in het hout. RVS Zelfborende schroeven edelstaal met zwarte kop.


Door het snijpunt op de punt van de schroef boord hij zich zo het hout in. Dit is vooral makkelijk met hardhout omdat je dit anders moet voorboren. Ook werk je ze door de smalle kop mooi . RVS schroef met een Zwart gepoedercoate kop tegebruiken in combinatie met ons Zwart Zweeds Rabat en de Zwarte Potdekselplanken.


Koop of Verkoop rvs schroeven op Marktplaats.

Gevelschroef zwart rabat schutting gepotdekselde schutting bouwen sfeer Gevelschroef zwart rabat schutting gepotdekselde schutting maken. Voor de bevestiging van. RVS potdekselschroeven zijn de ideale schroeven voor het monteren van potdekselplanken, zweeds rabat of schuttingplanken. RVS gevelschroeven met een zwarte coating.


Dankzij de speciale boorpunt draai je schroef moeiteloos in alle houtsoorten zoals azobe, massaranduba, douglas, bangkirai, grenen of vuren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts