dinsdag 15 november 2016

Shutterscherm excellent

Bestel online en voordelig op Nubuiten. Er is geen informatie beschikbaar voor deze pagina. Wilt u een schutting in uw tuin? Shutterscherm excellent 180x1cm.


Warentuin heeft alles wat u nodig heeft! Door de beweegbare lamellen kun je spelen met de lichtinval.

De houten lamellen bewegen middels een RVS-strip. Vuren lamellen ,9xcm. Komo-verduurzaamd en RVS geschroefd. Louvre tuinschutting geïmpregneerd met een stevige houten omlijsting. Gemaakt van geschaafde plankjes van 18x1mm per vak.


Deze louvre tuinschutting, ook wel shutter genoem is gemaakt van geïmpregneerd v. Tuinscherm met draaibare lamellen om met lichtinval en doorkijk te spelen. Ideaal voor in de tuin bij het zitgedeelte. Komo– verduurzaamd en RVS geschroefd.

Van het merk Hillhout, dit is een goed merk welke diverse producten verkoopt voor uw Hout, . Mooi shutterscherm excellent de laatste uit onze voorraa dit scherm is breed bij 1hoog. Bent u op zoek naar een relatief goedkope oplossing voor uw tuinafscheiding? Zo zien ze er niet alleen goed. De traditionele houten schutting? ST Prijs per ST Afmetingen: 180xAantal per pak: Aantal per deelpakket: Product is terug te vinden in de Hillhout folder op pagina 11.


Gewolmaniseerde palen 8x8x270. Het shutterscherm excellent is onderdeel van het schuttingenassortiment van Houthandel Woertink in Rheeze, tussen Ommen en Hardenberg. Veel mensen kiezen ervoor om het grove werk geheel of gedeeltelijk uit te besteden.


Neemt u dan gerust contact met ons op. Opnemen in mijn offerte € 26incl. Er zijn geen producten aanwezig in deze categorie.


Pluspunten Ten eerste fantastische eerste ontmoeting en benadering gehad in Lisse! Scherm met beweegbare houten lamellen. Hiermee kunt u eenvoudig spelen met licht.


De shutterschermen kunnen ook gebruikt worden als dak van pergola of zithoek. De lamellen bewegen synchroon.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts