maandag 28 november 2016

Tweedehands bouwmaterialen dongen

Ontdek het ruime aanbod in gebruikte bouwmaterialen en profiteer direct van de aanbiedingen. Alle producten zijn gemakkelijk en snel online te bestellen. Al het resterende, bruikbare materiaal wordt verzameld op het bedrijfsterrein van Van Laarhoven te Dongen.


Het gaat hierbij bijvoorbeeld om complete deuren, kozijnen, balken, plaatmateriaal en diverse soorten metaal dat prima geschikt is voor hergebruik. Het wordt gesorteerd en te koop aangeboden.

Gebruikte bouwmaterialen Dongen op Telefoonboek. Naast een gebruikte bouwmaterialen vind je ook groothandel in bouwmateriaal, autobedrijf, bouwmarkt, handel, bouw. Wij zijn momenteel de site aan het verbouwen en hebben er momenteel ook geen materialen opstaan. De site zal zo spoedig mogelijk klaar zijn. Het is helaas niet mogelijk om bij ons te pinnen, indien u besluit iets te kopen neem dan a. Nieuw hardhouten raamkozijn 100x165.


Kenmerken:conditie: zo goed als nieuwlevering: ophal. Hardhouten raamkozijn met roedeverdeling 138x205.

Tweedehands - Bouwmaterialen in Dongen (km). Telefoonnummers, adressen, e-mail, websites, openingstijden en meer vindt u op Bedrijvenpagina. TuinMan aangeboden in Zoetermeer. Ervaren tuinman helpt u b. Dongen Stichting Hergebruik verkoopt allerlei tweedehands artikelen.


Nieuwe OSB platen, ideaal voor het maken van een zoldervloer of platdak. Van Laarhoven Sloopwerken BV is gespecialiseerd in sloopwerken en biedt aan: puinrecycling, verkoop van nog bruikbare restmaterialen, bodemsanering en asbestsan. De platen zijn voorzien van veer en groef. Afmetingen: 2x 1x … € 250. Voor meer informatie of een bestelling kunt u mailen, bellen of u komt langs in ons magazijn te Dongen.


Ons magazijn is geopend op woensdag en zaterdag van 09. Pinnen is bij ons niet mogelijk! Buiten de gewone collecties van MBI en Marlux hebben wij doorlopend aantrekkelijk geprijsde aanbiedingen, b-keuze partijen, restpartijen en gebruikte materialen. Uniek is dat wij naast levering ook de complete aanleg van de bestrating voor u kunnen verzorgen.


Hierbij kunt u denken aan het leeghalen van uw tuin . Platen worden direct op maat gezaagd en er zijn zelfs kleine machinale bewerkingen mogelijk zoals afkorten, schulpen en schaven. Omdat wij ook veel gebruikte en ( 2e keus) partijen verkopen is het voor ons onmogelijk om al onze producten op de website .

Arno van den Dungen BV is een gecertificeerde en deskundige aannemer die bewust kiest voor duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Vanwege de slordige toepassing van de natuurstenen ornamenten, deed bovendien het verhaal de ronde dat de toenmalige eigenaar Cornelis van Dongen jr.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts