donderdag 19 februari 2015

Europallets inleveren limburg

Hoe weet je welk waarde europallet heeft? Dat op europallets statiegeld zit, is niet echt waar. Je kan europallets inleveren of aankopen tegen handelswaarde.


Op zoek naar een pallethandel in Limburg ? Ons overzicht bevat bedrijven uit plaatsen zoals. Ik weet dat een gewone pallet niks waard is maar wat met een europalet?

Pallethandel Kortebos Melderslo. Ik weet dat er hier in de streek mensen zijn die zich in bijberoep bezighouden met de aankoop en verkoop van palleten. U kunt uw europallets inleveren bij 123pallets.


GG Bij Palpack kan u terecht voor al uw europallets en EPAL-paletten. Contacteer ons nu te Heusden-Zolder, Limburg voor meer informatie! Wij kopen uw gebruikte pallets , heel en kapot. Europallets en eenmalige pallets van diverse afmetingen.


Grotere partijen komen wij ophalen, dit kan indien gewenst dagelijks.

Ook kunt u bij ons in Geldrop pallets inleveren. Wij zijn een klein, persoonlijk bedrijf gevestigd in Voerendaal , Zuid- Limburg. Door onze locatie zijn wij veel werkzaam in de grensstreek. Flexibel, snel en maatwerk zijn woorden die ons bedrijf karakteriseren. Door het hebben van een grote voorraad en een ruim assortiment, kunnen wij een snelle levering garanderen.


Bent u als bedrijf op zoek naar tweedehands of nieuwe houten palletten of heeft u een teveel aan palletten en wenst u deze te verkopen? Bij ons bent u hiervoor aan het juiste adres. Op onze opslagterreinen staan meer dan 100. Ook ander belangrijke zaken verzorgen wij zoals: Kisten, kratten en andere verpakkingsmaterialen in kunststof, hout of metaal zijn aanwezig. Voorraad is voor ons dus zeker geen . Vind euro pallets op Marktplaats.


Voor iedereen een voordeel. Sinds de jaren werd deze zaak overgenomen door zijn zonen. Wat begon met handmatige fabricage van houten pallets is ondertussen uitgegroeid tot een moderne onderneming met een tal werknemers.


Welkom op de website van P. Al meer dan jaar is Arifal uw pallet-adres in Belgiƫ en Nederland. Vanuit Genk en Beringen leveren wij nieuwe en tweedehands paletten in alle soorten en formaten. Of we verzorgen het volledige beheer van uw pallets met onze palletpool-formule.

Hebt u zelf paletten te koop? Vanuit deze locatie kopen en verkopen we gebruikte pallets , nieuwe pallets en boomkratten. Uw pallets verkopen aan Nordpal? Heeft u paletten die u wilt inleveren of wilt u meer informatie over het inkopen van pallets ? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, we vertellen u graag meer.


Houten pallets , kisten, bakjes en kratten?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts