donderdag 5 februari 2015

Groothandel tuinhout

Al ruim jaar gespecialiseerd in tuinhout. A-kwaliteit tegen groothandelsprijzen. AL MEER DAN JAAR UW LEVERANCIER. EN GROOTHANDEL IN TUINHOUTPRODUCTEN. Houthandelonline, dé hout groothandel.

Zeer uitgebreid assortiment in houtmateriaal en plaatmateriaal. Van tuinhout tot isolatie en van gevelbekleding tot deuren. Ons hout en plaatmateriaal is van de hoogste kwaliteit en onze bouwmaterialen en gereedschappen zijn van de beste merken. Wij bezorgen door heel Nederland. Geimpregneerd hout en tuinhout kopen doet u bij Haldo.


Bestel nu geimpregneerd hout en ontvang het morgen. Cartri is een Belgische groothandel in tuinhout en levert aan DIY en houthandelaars een assortiment van bijna 4kwalitatieve tuinhoutproducten. Ben je op zoek naar kwaliteitsvol tropisch hardhout?

Groothandel in hout Jadimex helpt je graag verder. Kom langs of contacteer ons voor meer informatie. Zakelijk tuinhout en bestrating bestellen. Bij Gadero kunt u ook zakelijk bestellen. Als tuinhout groothandel richten wij ons op hoveniers, bouwbedrijven, parketeurs , klusbedrijven en andere bedrijven die op zoek zijn naar tuinhout , bouwhout en binnenvloeren.


Durcolo is uw specialist in tuinhout , van tuinschermen tot carports, speeltoestellen en nog veel meer. Tuindeco International B. Bestel tuinhout gemakkelijk en snel online bij deHoutgroothandel. Assen,Delfzijl,Groningen,Winsum kop van Groningen gratis. Onze houthandel is gevestigd midden in Groningen stad op het industrieterrein Driebond. Naast tuinhout afhalen bij ons pand aan de Euvelgunnerweg in Groningen bezorgen wij ook in andere delen van de provincie, van Haren tot Bedum en van Hoogezand Sappemeer tot Veendam, Zuidbroek . Naast de standaard aantrekkelijke prijzen voor . Specialist in Hout beton schutting en Douglas hout.


Grote voorraad en montage mogelijk! De bouwspecialist bij uitstek! Dat kunt u ook wel zien aan ons uitgebreide assortiment.

Wij hebben goede kwaliteitsproducten met een eerlijke prijs. Omdat niet alleen ons assortiment uitgebreid is, maar ook onze voorraa kunnen wij u snel voorzien . We leveren ook aan overheidsinstanties, schrijnwerkers , tuinaannemers,… en de groothandel. Wij kunnen over het algemeen snel grote hoeveelheden leveren tegen concurrentiële prijzen doordat we rechtstreeks aankopen bij de producent. Er zijn voldoende vrachtwagens ter . Houtlan met hoofdzetel te Dendermonde is reeds jaren toonaangevend als leverancier en fabrikant van kwalitatieve tuinhoutproducten, tuinpoorten, speeltoestellen en straatmeubilair. Het drogen en schaven gebeurt in onze productie-eenheid in Wichelen.


De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar. Wellicht kunnen onderstaande advertenties je verder helpen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts