maandag 9 februari 2015

Lampenvoet karwei

Met een losse, opvallende lampenvoet van KARWEI kun je zelf een prachtige lamp samenstellen! Kies voor een houten of betonnen lampenvoet en wees creatief! Het houten materiaal zorgt voor een natuurlijke look en is goed te combineren met een moderne lampenkap. Deze lampvoet heeft het formaat van een tafellamp en heeft een Efitting.


Heb je al een prachtige lampenkap, maar ben je uitgekeken op de voet? Of hou je gewoon van afwisseling?

Bij KARWEI kun je terecht voor losse lampenvoeten en lampenkappen. Dit geeft je de mogelijkheid om de lampenkap of voet te vervangen. Zo kan je je verlichting nog meer afstemmen op het . Door deze combinatie heeft de lampvoet een strakke en moderne uitstraling. De lampvoet is gemaakt van chroom en glas.


De bovenkant van de voet is afgedekt met kurk. Door de lengte van de voet kun je hem goed op de grond plaatsen maar ook op een dressoir of een andere plek die je in gedachten . Lampvoet Coral Rechth Chroom 40CM kopen? De moderne lampvoet is gemaakt van keramiek en heeft een grijze kleur.

De klassieke lampvoet is gemaakt van hout, is wit van kleur en heeft een vintage look. Door de eenvoud heeft deze lampvoet een strakke en moderne uitstraling. De sierlijke lampvoet is uitgevoerd in nikkel en is zilverkleurig. Een tafellamp geeft extra sfeer wanneer je gezellig aan tafel zit. Bekijk en vergelijk de tafellampen in het lampen assortiment van Praxis online.


Nederlandse winkels overzichtelijk op een rij, waardoor u eenvoudig kunt vergelijken en de beste koopjes kunt vinden. Deze pagina toont lampenvoet , lampenkap folder aanbieding bij Karwei - details. U klikt of zoekt zelf de aanbiedingen bij elkaar op uw eigen . Staande lampen zijn een eyecatcher in je woning.


Leen Bakker heeft ze in verschillende stijlen. Ga je voor een moderne of een stoere staande lamp ? Koop in onze webshop of één van onze winkels. Een staande lamp verlicht iedere ruimte op stijlvolle wijze. Ook een wachtruimte van een kantoor wordt een stuk minder kaal met een . Ze zijn nog geen maanden oud.


Moeten helaas weg ivm een verhuizing. Ontwerp Je Eigen Lamp KARWEI. Bol Com ETH Siderno Lampenvoet Bruin.

KARWEI Vloerlamp Esfera Vloerlampen Verlichting KARWEI. Action logo solar lamp craquelé. Aldi logo Solar decolicht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts