dinsdag 3 februari 2015

Houten hertenkop

Mooie hertenkop om aan de muur te hangen. Deze hertenkop is gemaakt van hout. Zie ook mijn andere hertenkop ! Gebruikt Ophalen of Verzenden. Makkelijk om zelf in elkaar te zetten.

Misschien kunnen wij je helpen met de volgende gerelateerde producten? Hertenkop hout antiek - l27xb7xh43cm. DIY, tijd: 1- 2min. Een antiek houten kapstok met koperen haken en een hertenkop met gewei in het midden.


Tevens is er bovenaan een legplank voor hoeden ed. Bent u een dierenliefhebber en opzoek naar een fantastisch geschenk of decoratie voor thuis? Een houten jachttrofee, je kan er alleen maar van houden!


De houten dierenkoppen, die je vindt in verschillende uitvoeringen, kleuren en formaten.

Dit jaar nieuw bij Amazer! Deze walnootkleurige 3D- hertenkop geeft extra ambiance in de donkere en korte dagen die voor de deur staan. Prachtige hertenkop met gewei, ruw uitgesneden in hout. Achteraan een haakje om makkelijk aan de muur te bevestigen.


Heel mooi als enige op de muur, of in. Decoratieve hertenkop in hout voor aan de muur. Houten bouwpakket hertenkop van Quay, een leuk creatief kerstcadeau voor aan de wan gemaakt van FSC hout en met online stap voor stap bouwinstructies. Sfeervolle hertenkop van hout. Op speciale wijze bedrukt, waardoor het geheel een vintage uitstraling krijgt.


Je vindt het bij Lobbes. Voor 21:besteld is de volgende werkdag al in huis! Op zoek naar een origineel item om je outfit mee af te maken? Dan is deze ketting met een houten hertenkop aan een goudkleurig kettinkje echt wat voor jou! Gewei heeft een licht grijze kleur.


Bekijk ideeën over - houten hertenkop op Welke. Hollandse inspiratie, die je eenvoudig bewaart in je eigen collecties. Zoekt u naar een unieke decoratie voor uw muur dan zal deze houten hertenkop u niet teleurstellen, een mooie natuurgetrouwe kop van een Veluws hert.

Met het prachtig en volledig gegraveerde schild en details in oren en gewei komt deze hertenkop volledig tot zijn recht en “springt” hij uit de muur. Te koop bij SpeelgoedFamilie. XL hertenkop , DIY pakket.


Afmeting artikel: x cm. Maak je interieur winterproof met deze handgemaakte XL hertenkop. Supergroot houten gewei, zelf in elkaar te zetten. Een compleet en uniek DIY-pakket voor € 9-! Deze mooie houten 3D hertenkop is een echte eyechatcher in de ruimte.


Het gewei is gemaakt van . De hertenkop is verkrijgbaar in wit, zwart of esdoornhout. Zit nog nieuw in verpakking. Ideaal voor in uw Scandinavisch interieur. Bijzondere sober en stoere hertenkop in donkergrijs.


De kop is van hout en het gewei van stoer doorleefd metaal.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts