vrijdag 13 februari 2015

Metalen trap doe het zelf

Onze Concorde trap kan je makkelijk zelf plaatsen. We hebben onze metalen trap immers voor die doelstelling speciaal ontworpen. Ter plekke vijs je enkel de treden aan de trapbomen vast en dan bekom je een volledige trap. We drukken er wel op dat je hierbij een momentsleutel gebruikt.


Die belet dat je de bouten te.

Optioneel uit te breiden met een inlegbordes zodat u een w… € 980. Ontwerp en monteer je eigen trap in 1-2-3. Zoek de trap die bij je interieur past met de kleur en de vorm die je verkiest. Meet de hoogte van het trappenhuis , van vloer tot vloer, en neem de afmetingen van het trapgat. Kies de samenstelling die bij je trappenhuis past.


Makkelijk zelf te monteren trap , als zelfbouw pakket. Volbad verzinkt en gefabriceerd in nederland. Gratis vrijblijvende offerte.

We geven u graag advies om uw keuze makkelijker. Koop of Verkoop stalen trap gebruikt op Marktplaats. Koop en Verkoop alles voor je Doe-het-zelf en Verbouw klussen op Marktplaats.


Materialen en Gereedschap Kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs! Wij leveren individueel vormgegeven trappen, rechtstreeks uit voorraad. Het doe het zelf bouwpakket voor een trap wordt zo snel bij u op locatie geleverd.


Dit tegen een aantrekkelijke prijs. In ons ruime assortiment zitten duurzame, moderne houten en metalen kwaliteitstrappen voor binnen en voor buiten. Gietijzer trap met eiken traptreden van mm dik. Maximum hoogte van de trappen liggen op ong. Leuning zoals op afbeelding incl.


Mierenneukerij doe je zelf maar verder, daar heeft TS niks aan en is ook de originele vraag niet. Dit zou best een stalen profiel zijn dat er in gaat. Neem vrijblijvend contact met ons op! Inclusief BTW vanaf: € 1. Bouwpakket trappen doe het zelf trappen houten trappen en stalen trappen.


Bij trappenbedrijf Maatkracht.

Alle prijzen die u op deze pagina vindt zijn inclusief Btw. Spira, trappen specialist. In onze fabriek te Vilvoorde,in het midden van België, produceren wij vele metalen trappen : Uitgebreid gamma voor binnen en buiten. Verschillende verkooppunten. Plaatsing door onze ploeg of door uzelf.


Houten trap Doe-het-zelf Bouw 2dehands. Trappen in metaal aan zeer scherpe prijzen, je maakt een schets met de afmetingen waar de trap moet geplaatst worden en maken wij vrijblijven. Een bordes voor uw metalen trap kunnen we ook voorzien, inclusief roosters, hoekprofielen, leuning voor het bordes en eventueel ondersteunende . Trap in iroko hout met smeedijzeren spijlen welke mooie doorlopen als balustrade op de verdieping.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts