maandag 2 februari 2015

Vierkante tuintafel steigerhout

Een mooie vierkante tafel van steigerhout , gemaakt van steigerhout planken en op maat voor je gemaakt. We leveren door heel Europa. Lekker buiten eten aan een steigerhouten vierkante tuintafel ! Blokpoten Je hebt de keuze tussen 13cm en 23cm blokpoten.


Kies hierboven uit de opties. Alle bankjes worden zo gemaakt dat je deze gemakkelijk .

Altijd al gedroomd van een modern, robuust, duurzaam en vooral tijdloze tuin set dan zit je bij JORG aan het goede adres. Onze ontwerpen zijn gemakkelijk te plaatsen in iedere tuin. Koop of Verkoop steigerhout op Marktplaats. Mooie stoere industriële vierkante eettafel van steigerhout met metalenframe pas een paar maanden oud!


Dan kunt u het informatieformulier invullen. Kijk HIER voor de actuele levertijd. Bouwtekening houten tuintafel nodig? Lees snel dit artikel voor gratis bouwtekeningen waarmee je zelf een houten tuintafel maakt!


Bent u op zoek naar een echte blikvanger in uw tuin of zoekt u een nieuwe steigerhouten tafel voor binnen?

Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Deze steigerhouten tafel heeft een landelijke uitstraling maar past door zijn universele kleuren en robuueste stoere look in elk interieur. Zeer strakke vierkante steigerhouten tafel met blokpoten.


Aan de basis van dit model stond onze tafel Ragnar. Het bankje Ragnar past hier dan ook perfect bij, te bestellen in diverse houtsoorten, maten, behandelingen en met of zonder kussens. In de maten vanaf 140x140cm wordt deze tafel met een exta steunpoot in het . Steigerhouten vierkanten tafel.


Vierkante tafel in nieuw steigerhout. De tafel is afgewerkt met nano coating, wat ervoor zorgt dat het vet, vuil en waterafstotend is. Gadero is gespecialiseerd in het leveren van houten tuintafels. De hoogte tot de onderkant van het taf. Van trendy steigerhouten kloostertafels op maat tot duurzame hardhouten tuintafels.


Wij maken alle steigerhout tuintafels op maat per klant, de rest van de eettafels voor buiten leveren wij uit eigen voorraad. Naast vaste tafels van steigerhout. Deze ruime steigerhouten tafel bied plaats voor zeker personen (x 0), de tafel is natuurlijk ook kleiner of groter te bestellen.


Een ideale tafel voor grote gezinnen of mensen die graag met vrienden aan de tafel zitten. Ook doet tafel model Tampa het erg goed bij onze zakelijk klanten en gebruiken ze de vierkante. Ben je op zoek naar steigerhouten meubels?

Koop steigerhouten planken en een robuuste tafel van steigerhout maak je zelf met het klusadvies van KARWEI. LAAT JE INSPIREREN DOOR DEZE STEIGERHOUTEN TUINTAFELS. Tuintafel van steigerhout met blokpoten en blad in verstek op .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts