vrijdag 20 februari 2015

Potdekselplanken zwart kunststof

Zweeds rabat wordt ook wel potdekselplanken genoemd. Er zijn diverse voorbeelden van . Kunststof potdeksel panelen. Deze prachtige potdekselplanken zijn van hoogwaardige kwaliteit.


Monumentenblauw Monumentenblauw.

Donkerbruin Donkerbruin. Kwartsgrijs Kwartsgrijs. Vergrijsd ceder Vergrijsd ceder.


Vraag gratis kleurmonsters aan . Doordat de kunststof potdeksel panelen overlappen, kunnen ze blind worden geschroefd zodat een onzichtbare bevestiging mogelijk is. Hout wordt echter het meest gebruikt. Potdekselplanken in hout of kunststof.


Niet in de laatste plaats omdat dit zorgt voor de oudere authentiekere uitstraling die beter bij dit soort bekleding van uw huis past.

Bekijk hier ons voordelige assortiment. Geborsteld en zwart gespoten rabatdelen met Remmers GW-310. Onderzijde afgerond met een radius van mm.


Deze zwarte potdekselplanken zijn verkrijgbaar in en meter lengte. Voorzien van ontspanningsholletjes. Behandeld: geolie gegrond en gelakt. Zeer geschikt voor gevelbetimmering.


Niet alle houtsoorten kunnen als potdekselplanken verwerkt worden. Rotting is een van de meest voorkomende euvels. U kunt uw keuze ook op kunststof potdekselplanken zwart laten vallen, dan bent . De planken worden in verschillende materialen, lengtes en uitvoeringen aangeboden.


Zo bieden we onder andere lariks douglas, vuren of zweeds rabat aan in grijs, antraciet, zwart en geimpregneerd in lengtes van . Te koop rvs schroeven met boorpuntje en bijpassend bitje zwart gepoedercoat speciaal gemaakt voor zwarte potdekselplanken. PE HDPE HMPE PVC PP kunststof plaat platen zwart en gekleurd. Tom sold koopt scherp in en neemt genoegen met een kleine marge.


Daardoor zijn onze specialisten in staat om hoge kwaliteit voor extra.

Onderhoudsvrij: nooit meer schilderen of beitsen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts