donderdag 12 februari 2015

Osb plaat afmetingen

Beter beschermd tegen vocht dan klasse 2. Plaat heeft rechte kanten. Per stuk (inclusief BTW) € 1Per stuk (inclusief BTW). Beschikbare afmetingen : 244x59cm en 244x122cm. Bij PontMeyer zijn OSB platen verkrijgbaar in diverse afmetingen en diktes.


Ideaal geschikt voor wandbekleding, verpakkingen, vloeren en ondervloeren.

Voor 12:uur bestel de volgende werkdag in huis. Al onze platen kunnen voor u . Ontdek ons ruim aanbod OSB platen. Deze bestaat uit samengestelde lagen houtschilfers die in een bepaalde richting werden geplaatst, verlijmd en geperst. Uiteraard in verschillende groottes en sterktes.


Steeds 4-zijdig tand en groef. OSB platen kopen regio Gent: zowel Rechte boor zijden tand en groef, zijden tand en groef als afgewerkt met vernislaag. De beste keuze en de laagste prijs vind je in het uitgebreide assortiment van GAMMA!

Kwaliteit, Ongeschuur waardoor de plaat een zijdeglans oppervlak heeft. Vele fijne soorten OSB platen van bekende merken vind je bij KARWEI. Bekijk de scherp geprijsde voorraad van onze bouwmarkten of bestel direct online!


In welke diktes zijn OSB - platen beschikbaar? Welke dikte is aan te raden voor zolderbevloering? Wat zijn de gangbare afmetingen van een OSB plaat ? Geschikt voor allerlei constructieve doeleinden, achter het gips, lichte wanden, uitvlakken vloer. Kan beperkt worden gebruikt onder vochtige omstandigheden.


In het Nederlands: plaat gemaakt van gerichte houtschilfers. De schilfers ( strands) van de buitenlagen zijn evenwijdig aan de plaatlengte gericht (oriented), die van de binnenlaag zijn ofwel willekeurig gestrooid ofwel dwars gericht op de lengterichting van de plaat. Bij de voorloper van OSB , waferboar waren de . Deze dunne OSB platen van mm dikte zijn aantrekkelijke qua prijs en geschikt voor het maken van wanden van uw bijkeuken of kantoor bijvoorbeeld. Gebruik deze betaalbare OSB . De OSB plaat is sterk, licht en duurzaam, hierdoor is de OSB constructieplaat uitermate geschikt voor zowel droge als vochtige omstandigheden (met name OSB3).


OSB (Oriented Strand Board) vind je veel terug in de houtskeletbouw en . Bekijk, vergelijk en reserveer OSB voor jouw klus en kies direct online uit het assortiment van Praxis. OSB KLASSE ONGESCHUURD RECHTE KANTEN FSC MIX.

De nieuwe generatie OSB platen. Gladder, vlakker, minder diktetolerantie en formaldehydevrij verlijmd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts