woensdag 18 februari 2015

Tongnaald deur

De Skantrae tonggnaald is voorgegrond en als set leverbaar. Met dit Skantrae accessoire maakt u in een handomdraai een dubbele deuren set. Set (stuks) standaard tongnaalden voor toepassing bij dubbele deuren van tot 40mm dikte. Tongnaald voor een stel binnendeuren.


Direct uit voorraad te leveren!

Een tongnaald wordt gebruikt bij twee draaiende deuren. Bij dubbele deuren met sponningaanslag en sluitvolgorde (A) staat één van de twee deuren vast, dit noemt met de passieve of vaste deur. Deze deur staat gefixeerd door middel van kantschuiven of grendels in de onder- en bovendorpel. Door het simpelweg inschuiven van deze grendels kan de deur open.


De tongnaalden worden toegepast bij een stel binnendeuren die mm dik zijn. Beide deuren kunnen ook geopend worden zodat er een grotere toegangsru. Ook zijn er speciale 0modellen die . Aldus biedt de aanslaglijst bescherming tegen tocht.

Een andere benaming is tongnaald. Bascule kantschuif (incl. sluitplaat) staal vernikkeld. De schoot blokkeert bij openen en sluiten door een hevelmechanisme die de schoot bedient. Onlangs mochten wij over de schouder mee kijken van een vakman, hoe monteert hij Alprokon Prefab. Draairichting: Din Rechts 1. Bij het bepalen van de draairichting wordt altijd uitgegaan van de actieve deur (loopdeur).


Hierbij gebruikt Alprokon de DIN-normering: DIN Rechts (1) . Deurnaalden worden gebruikt om de passieve deur bij dubbele deuren mee te sluiten. Accesoires bestel je bij Mijndeurenwinkel. Bij sommige modellen is het mogelijk de deur vast te zetten.


Lak is geschikt voor buiten toepassing, op aanvraag een KOMO-certificaat beschikbaar. Heeft u een ander ontwerp van een . Vind deurnaald op Marktplaats. Bevestiging P-naald met bedieningskast.


Nu kan de P-naald met bedieningskast worden aangebracht op de passieve deur nadat de bevestigingsgaatjes van het P-naald profiel corres- ponderend in het deurblad zijn voorgeboord met boortje Ø mm. Voor iedereen een voordeel. Plaats hiertoe de P-naald op de deur en bepaal via de voorgeboorde .

Horizontale doorsnede (uitvoering met houten tongnaald ). Rapido deurnaal Set aanslaglatten facet. Sluitnaal Aanslagnaald voor dubbele schuifdeuren, Set tongnaalden. Wordt geleverd in wit en is ook zwart af te lakken, geschikt voor alle stompe binnendeuren.


Hang en sluitwerk - Deurnaaldprofielen koopt u eenvoudig en snel op Bouwshoponline. Dé perfecte deurnaald van BPZ. Schitterend design, vriendelijk in gebruik. Leverbaar in standaar min.


Waarom kiezen voor iets anders?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts