donderdag 19 februari 2015

Paalhouder met punt plaatsen

Zet de puntpaalhouders in de gegraven gaten. Zet in de paalhouders een stevig blok hout en sla hierop met een hamer zodat de paalhouders in de grond zakken. Let op dat de schroefgaatjes net boven de grond uitkomen!


Paalpunthouder of paalhouders met punt , deze zijn allemaal gegalvaniseerd en zeer eenvoudig te verwerken. Ik wil een hardhouten schutting plaatsen over een lengte van meter.

Het grondwater staat nogal hoog, in droge zomermaanden . Een houten tuinscherm houdt blikken buiten en zorgt voor privacy in de tuin. Binnenkort ga ik een pergola plaatsen met palen 250cm boven de grond. Zou dit stevig genoeg zijn . Deze klusvideo toont je. Paalhouders worden ook wel paalpunthouders genoemd.


De totale lengte is cm.

Omdat er al gaten in de houder zijn geboord is het nu nog makkelijker om de tuinpalen te monteren. Ideaal om bij uw te plaatsen schutting te gebruiken. Wovar lever hoogwaardige paalhouders met punt van gegalvaniseerd staal. De punthouders zijn makkelijk . Een paalhouder zorgt ervoor dat u houten palen stevig kan bevesigen in de grond.


Plaats een stuk afvalhout in de paalhouder wanneer u deze in de grond wil slaan. Zo zorgt u ervoor dat de paalhouder niet beschdigd wordt. Plaats de paalhouder op een hoogte dat de onderkant van het paalhoudende gedeelte. Bestel bijvoorkeur bij deze Gadero paalvoet ook Gadero palen. De lengte van deze paalpunt is cm.


Bij het gebruik van deze paalhouders altijd zorgen voor driehoeksconstructies en schuine schoren . Merk: Gadero Ruim op voorraad Ook uurs bezorgen. De gegalvaniseerd stalen paalhouder is geschikt voor tuinpalen met een kopmaat van circa bij centimeter. De meeste kans op rotten ontstaat op het punt dat de paal uit de grond komt je kan hiervoor overwegen de palen in paalhouders te plaatsen of de paal op die plaats te behandelen met teer. Persoonlijk plaats ik hardhouten palen nooit in paalhouders daar de levensduur van een goede kwaliteit hardhout lang genoeg is.


Dat verankeren kan op twee manieren: met paalhouders of rechtstreeks in de grond.

Op zoek naar de beste paalhouders ? Ga dan naar hardhoutdiscount. Tips voor het plaatsen van uw tuinscherU heeft langer plezier van uw schermen als.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts