woensdag 4 februari 2015

Steenschot eettafel

Vind steenschot tafel op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Koop of Verkoop steenschotten op Marktplaats. Deze robuuste eettafel is gemaakt van steenschotten.


De steenschotten worden gebruikt in steenfabrieken, hierdoor heeft de tafel een ruige uitstraling.

Het blad wordt afgelakt met een blanke matte lak waardoor hij goed afneembaar is. Een kloostertafel maken uit steenschot ? Doordat ik vorige week zelf bureaus van steenschotten heb samengesteld bedacht ik dat dit wel eens een leuk thema voor deze blog zou zijn. Ik had eerst ook geen idee wat steenschotten waren. De hype van steigerplanken is enigszins voorbij en daar . De enige echte stoere tafel die niet bang is om het hele jaar buiten (of binnen) te staan!


Het onderstel is een wit afgelakt A-frame.

Deze pin is ontdekt door Natalie Van. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. Een industriële, rustieke en kwalitatief hoogwaardige eettafel die net even anders is dan gemiddeld?


De tafel welke is gemaakt van originele steenschotten platen en een industriële metalen spinnenpoot bied een. Oude steenschotten van steenfabrieken door heel Europa. Altijd uniek en maatwerk voor fabriek prijzen. Steenschotten eettafel op maat. Levertijd gemiddeld tot weken . Een originele handgemaakte houten tafel.


Bekijk rustiek houten tafels op vanabbeve. Voorzien van Harley Davidson Logo. Om verder oxideren tegen te gaan. Het karakteristieke uiterlijk van een steenschot tafel dankt het aan het vorige leven dat de steenschotten hebben geleefd. Ieder steenschot vertelt zo zijn eigen verhaal en dat zorgt er dan ook voor dat iedere tafel uniek is!


Onze stoere steenschot tafels zijn niet alleen leuk als eettafel in de eetkamer, als bureau in de.

Deze eettafel is gemaakt van een geweldige combinatie van hout met staal. Het tafelblad bestaat uit steenschotten die bevestigd zijn op een stalen onderstel. Deze steenschotten geven de tafel een enorme doorleefde uitstraling. Wat mag niet ontbreken in een tuin? Lodewijk maakt een stoer exemplaar van steenschotten voor Aletta en Frank uit Amerongen.


Met de hand vervaardigde eettafel met een blad van steenschotten en robuuste poten van balken. Eettafel heeft de afmeting van 280cm x 100cm x 78cm.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts