woensdag 18 februari 2015

Silestone onderhoud

Veel gestelde vragen over Silestone en vragen over reiniging en onderhoud van Silestone. Silestone bestaat voornamelijk uit natuurlijk kwarts, en heeft speciale voordelen zoals bestendigheid tegen krassen, schokken en vlekken. Silestone is het enige merk met jaar garantie op het materiaal voor werkbladen. De natuurlijke bestanddelen geeft het composiet aanrechtblad van Silestone een mooie,.


Verder is het vriendelijk in onderhoud en in hoge mate hittebestendig.

Dit materiaal is van de. Meer informatie over het onderhoud van Silestone vindt u hier. Afwijkingen in materiaal . Kwarts is na diamant één van de . Gezoet of Leathertouch vragen extra onderhoud aangezien vetvlekken, druppels en . Voor het dagelijks onderhoud is afnemen met een vochtige doek, met.


Voor dagelijks onderhoud volstaat een vochtige doek en een neutraal.

Silestone Q-Action is speciaal door Cosentino ontwikkeld voor het reinigen en onderhouden. Vandaar dat deze afwerkingen zorgvuldig onderhoud vergen). Regelmatig reinigen met warm water en een. Onderhoud : voor een optimale afzuiging.


Composiet werkbladen van Silestone. Schoonhouden met zachte huishoudelijke schoonmaakmiddelen, zoals bijv. DAGELIJKSE REINIGING EN ONDERHOUD. Hierdoor zijn ze zeer goed . Informatie over het onderhoud van onze werkbladen is per soort werkblad . Wastafels en werkbladen van Silestone , hoe onderhoud ik deze? Reinig na montage de wastafel grondig met warm water en een milde zeep.


Daardoor weerstaat het dagelijkse knoeipartijen zonder speciaal onderhoud. Hier komt u alles te weten over het onderhoud van uw aanrechtblad in graniet,. Met uw SileStone werkblad bent u verzekerd van jarenlang kookplezier.


Eventuele resten kunnen verwijderd worden met Q – action (speciaal ontwikkeld voor Silestone werkbladen).

Elk keukenwerkblad vraagt het nodige onderhoud. Opgelet: gebruik dit product niet voor Silestone -werkbladen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts