woensdag 4 februari 2015

Rondhout grenen

Deze vorm van rondhout is in verschillende maten beschikbaar. Ons grenen rondhout is zeer voordelig geprijsd. Wij bieden ons hout per stuk aan en niet per meter, . Grenen rond 6mm PEFC.


Rondhout geschild gecreosoteerd met een diameter van 8cm.

Verwante zoekbegrippen: rondhout , houten staaf, houten stokken, staven. Van kleine rondhout palen zoals boompalen tot palen voor klimparcours, balkhout en beschoeiing. De houten palen kunnen groen of bruin geïmpregneerd worden.


De bewerkingen zijn rond gefreesd of . Prijs per stuk, lengte meter. Ronde stok van grenen met een diameter van 22mm en een lengte van 270cm. Van trapleuningen en spijlen tot opvulling van ronde gaten en gordijnroedes, een ronde stok is multifunctioneel.


Deze ronde stok grenen Ø 14mm 270cm is gemaakt van grenen , een lichtgekleurde en relatief zachte houtsoort.

Uiteraard kan deze paal op meerdere manieren worden toegepast in en rondom je tuin. Deze paal is makkelijk te monteren door het lichte gewicht. Geïmpregneerde palen, balken en blanken van vuren en grenen in vele afmetingen en vormen voor in de tuin.


Door de behandeling die het tuinhout ondergaan heeft is het zeer duurzaam. Echter zal de levensduur van het hout afnemen zodra het langdurig in contact staat de grond of . De afmetingen van de rondhout elementen die uit één stuk direct uit de bomen gehaald zijn, zijn beperkt door . Met een paar stukken rondhout en een ronde paal heb je zo zelf een kerstboom in elkaar gezet. Veel verschillende maten en lengtes beschikbaar en uw ronde palen worden altijd snel geleverd door ZAM Lelystad.


Daarnaast was er vermoedelijk minder zaaghout beschikbaar voor de export gezien de stijging in de ver- werking van Nederlands rondhout door de zagerijen. Rondhoutjes gemaakt van beukenhout in de beste kwaliteit. Beukenhout is bijzonder hard maar de nerf is fijn.


Verkrijgbaar tot een lengte van 1cm. Het is goed te bewerken en te draaien. Zowel het hout als de verbindingsstukken zijn zeer gemakkelijk te bestellen via onze webshop en veilig te betalen met iDEAL. Ronde palen vind u in vele maten bij Houthandel Smetsers.


Op zoek naar rondhout palen?

Transport door heel Europa mogelijk. Lange lengtes beschikbaar. Kwaliteit tegen aanbieding prijzen. Goedkoop tuinhout en planken koop je bij Tuindomein!


Brouwers Hout heeft luxe houten lijsten op voorraad liggen,kijk in onze webshop. Deze rondhout paal is geïmpregneerd en heeft een diameter van mm. Deze gefreesde rondhouten paal is ongepunt.


Bestel uw rondhout nu bij houthandel Gadero.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts