woensdag 25 februari 2015

Mastiekrib hout

De dakbedekking wordt vervolgens over de mastiekrib geleg waarmee de kans op beschadigingen en dus lekkages wordt verkleind. Bovendien wordt het regenwater hierdoor beter afgevoerd. De rib is gemaakt van vurenhout, een lichte en sterke houtsoort en daarom in Nederland het meestgebruikte hout voor. Vuren is de genormeerde naam voor het hout van de fijnspar.


De botanische naam is Picea Abies. In Nederland is vuren de meest gebruikte naaldhout soort en daarmee tevens de meest gebruikte .

Deze geschaafde vuren houten mastiekrib balk is over de hele lengte schuin afgezaagd onder een hoek van graden. Dat maakt deze houten balk geschikt om bij platte daken een zogenaamde bak te maken waarin u regenwater opvangt, zodat deze niet over . Massieve en solide oplossing voor het afschuinen van de dakopstan voor bitumen- en EPDM dakbedekking. MASTIEKSCHROOT VUREN KL. Plank met schuine kanten tbv plat dak overgang voor mastiek t. Andere maatvoeringen op . Afwerking van de dakran in de vorm van een schuin oplopend stuk evenwijdig aan de dakrand.


Hierbij wordt dakbedekking over de mastiekschoot. De leverancier voor al uw bouw- en tuinmaterialen.

Vuren mastiekrib 75x100mm (73x 78mm netto) 510cm. Noord-Europees vuren mastiekrib. Retour is mogelijk, mits onbeschadig en na . Beschikbaarheid: In voorraad. Mastiekhoeken zijn er om het verwerken van dakbedekking tegen de opstaande dakrand te vereenvoudigen.


Verkrijgbaar in steenwol of pir schuim. De mastiekschroot of hoek maakt van een haakse opstand deze graden. Het regenwater zal minder snel in de hoek blijven staan waardoor de kans op . Het assortiment van Nubouwen bestaat ook uit hout.


In ons assortiment hebben wij verschillende soorten hout , die ieder voor een speciale klus in en rondom uw huis zijn. Een mastiek rib wordt gebruikt voor de afwerking van de dakrand in de vorm van een schuin oplopend stuk, evenwijdig aan de dakran waarbij de dakbedekking over de mastiekschroot wordt voortgezet tot. Op zoek naar hout voor de kleinere huis-, tuin- en keukenklussen?


Bouwmaat heeft timmerhoutwerk dat eenvoudig ergens aan bevestigd kan worden of als ondersteuning kan dienen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts