dinsdag 3 februari 2015

Sloophout afvoeren

Houtcontainer huren op afvalcontainerbestellen. Afvalhout, houtafval, sloophout en schoon hout afvoeren. Afval bestaat niet bij Van Gansewinkel. Van uw afvalhout gebruiken we dan ook 1 als nieuwe grondstof of energie.


Laat ons uw houtafval voordelig afvoeren ! Afvalsoort, Tarief per 1kg incl.

Bouw- en sloopafval, € 150. C- hout ( tuinhekken, bielzen, etc.) € 1-. Zuivere zwarte gron € -. Snoeihout, bla gras en stronken, € -. Matrassen, € 3- per stuk. Overige stromen, op aanvraag.


Indien bij slopen of verbouwen er hoofdzakelijk houtafval vrij komt, kunt u gebruik maken van de houtafvalcontainer. Onderstaand afval mag wel in een houtafvalcontainer: - Spaanplaat, hardboard en zachtboard - Geperst hout - Vezelplaat - Geschilderd hout - Deuren en Kozijnen - Meubilair (vrij van bekleding). Houtsoorten kunt u, bij voldoende hoeveelheden, rendabel bij de bron scheiden.

Wij kunnen hout in hoeveelheden van tot en met kuub met containers afvoeren. Ook kunnen we het hout vanaf de grond laden met een autolaadkraan. Hout is onder te verdelen in A-, B- en C- Hout : . En we helpen u graag om uw oude sloophout in de juiste stromen te scheiden.


Voor elk afvalprobleem hebben wij een passende oplossing. Of het nu om grote of kleine hoeveelheden oud hout gaat, bij ons is het geen enkel probleem. En u communiceert altijd met uw eigen vaste contactpersoon. Heeft u veel verschillend afval . Zuidema neemt alle afvalhout in en biedt ook ruimte voor de op- en overslag van hout.


Wij ontvangen uw houtafval graag. Om u optimaal van dienst te zijn,. Wilt u meer weten over het laten afvoeren van afvalhout of het aanleveren van afvalhout ter verwerking? Vul dan ons contactformulier in of bel met Michiel Zuidema . Gaat u houtafval afvoeren bij bijvoorbeeld uw bouwproject of bij uw tuinverbouwing? Voor het aanbieden van (huishoudelijk) afval gelden in elke gemeente specifieke regels.


Van Werven verhuurt containers aan particuliere en zakelijke klanten. Ik wil u vragen om uw postcode en huisnummer op deze site in te voeren en uw vraag nogmaals aan mij te stellen. Freesasfalt teervrij met rapport, € 00.


Asfaltschollen teervrij met rapport, € 150.

Type klus: Sloopwerk algemeen. Materiaal verzorgd door: Niet van toepassing. Eerste werkdag: De opdrachtgever is flexibel . Bent u op zoek naar een en betrouwbare partner voor het afvoeren van uw afval?


Verhuur van afvalcontainers in uw eigen regio. Uw container huren is snel geregel handig te bestellen via onze webshop. Puin fijn zan 20. Euro Milieu BV levert aan Bedrijven en . Bielzen tussen b- hout 9. Groenafval met zan 55. Grond schoon met rapport op aanvraag.


Bent u bezig met verbouwen of slopen en komt daar veel houtafval bij vrij? Huur dan een hout container van 40mbij Regiocontainer. In deze container is het mogelijk om verschillende soorten hout te deponeren zoals MDF, spaanplaat, hardboard en beschilderd hout. Naast een hout container van.


Bekijk op deze pagina onze scherpe tarieven voor het huren van een afvalcontainer! Houtafval container huren: zorgeloos je afval laten afvoeren. Kleine hoeveelheden hout kan men vaak zelf nog wel naar de stort brengen.


Maar het wordt natuurlijk een heel ander verhaal wanneer je door bijvoorbeeld een verbouwing grote hoeveelheden hout moet weggooien. Het huren van een houtafval container is . De oplossing voor sloophout voor bedrijven in regio Randstad Noord. Wij zorgen voor geschikte hout containers voor periodieke inzameling en afvoer van uw houtafval. Door het scheiden van uw .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts