vrijdag 6 februari 2015

Stalen trap prijs

Een stalen trap geeft een moderne industriële uitstraling en maakt een echte eyecatcher van de opgang! Ontdek de kosten en nadelen van de trap van staal ! Metalen trappen kan je maken in inox, metaal en gegalvaniseerd staal. Prijs advies, belangrijke eigenschappen en prijzen van een trap op maat vind je hier.


Koop of Verkoop stalen trap op Marktplaats. Wat is de prijs van een mooie designtrap ?

Een klant vroeg aan de hand van een omschrijving en een voorbeeldfoto de prijs van een wenteltrap bij ons aan. Vervolgens gaan we het staal met behulp van schuurmachines volledig handmatig bijwerken waarna wij de trap laten voorzien van twee lagen . Moderne metalen trappen op maat van Genico. Brut staal garandeert een degelijke, kleurvast en onderhoudsvriendelijke afwerking van uw design trap. Staat onder de design trappen - massief.


Voorbeelden, prijzen en inspiratie van stalen trappen vind je hier. Het juiste adres voor al u stalen trappen. Stalen trap meter nor229.


Treden in galva roosterstructuur met een netto breedte van cm.

Trapwangen zijn in metaal antraciet. Leuning links of rechts nog te k… Prijs o. Fabrikant metalen trappen uit Ranst (Antwerpen) maakt alle mogelijke trappen voor binnen en buiten. Bij de bouw kan staal , inox (RVS - roestvrij staal ) en aluminium naar hartenlust gecombineerd worden.


Makkelijk zelf te monteren trap , als zelfbouw pakket. Te koop fraaie metalen wenteltrap gegalvaniseer linksdraaiend Op maat gemaakt, geen voorgefabriceerd model Hoogte van vloer tot platform is … Prijs o. We hebben een ruim assortiment houten trappen , stalen trappen maar ook wenteltrappen. Uiteraard kunt u ook combineren: een stalen trap met houten treden bijvoorbeeld.


De prijzen zijn afhankelijk van uw wensen. Maak een statement met een metalen trap. Met een metalen trap creëer je een industriële look die in elk eigentijds interieur past. Onze metalen trappen , zoals de thin steel-collectie, zijn uitgevoerd met brut stalen treden en zijn kleurvast. Combineer met indirecte verlichting en maak van jouw metalen trap een extra . Industriële, speciale of moderne metalen trappen , in blauw staal of in kleur gepoedercoat.


Onze specialiteit: naar uw wensen een ontwerp op maat, elke trap is anders. Wij maken graag gebruik van onze diversiteit, ervaring met diverse materialen en balustrades om hiermee tot een passend ontwerp te komen. Voor het vinden van de juiste prijs van een stalen trap bent u bij ons aan het goede adres.


Assortiment stalen trappen en onderdelen.

Hier vindt u een overzicht van onze stalen trappen en alle onderdelen die u kunt combineren. Neem vrijblijvend contact met ons op! Inclusief BTW vanaf: € 1. Het uitgangspunt zijn de gemiddelde prijzen bij kleinschalige projecten voor woningen en appartementen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts