maandag 9 februari 2015

Visspel

Viga Toys - Magnetisch Visspel. Gedetailleerd en decoratief visspel voor de jonge visser. Geschikt voor vier spelers.


In de vijver zijn twintig vissen en met de vier magnetische hengels kan je de vissen vangen. Je vindt het bij Lobbes.

Gooi je hengel uit en probeer alle vissen binnen te halen. Visspel is verkrijgbaar bij ToyChamp, Gratis levering vanaf €5 veilig en snel online kopen. Wie vangt de meeste visjes? Een vrolijk houten visspel van het merk Djeco. Het spelletje bestaat uit houten magneetvisjes en houten hengeltjes.


Vind visspel op Marktplaats. Vindt je kind het leuk om te spelen met vissen? Voor iedereen een voordeel.

Aarzel dan niet deze minivisspel voor je kind te kopen! Haal je hengel boven want Piet Piraat en zijn vrienden gaan vissen! Werp je lijn en probeer visjes te vangen.


Met wat geluk haal je de laars, … € 00. Dit houten visspel met verschillende vissen en houten hen. Dit is een leuk spel wanneer je bezig bent met een onderzee- thema. Je laat de kinderen zelf vissen tekenen of kleuren. Waterverf geeft een mooi kleurrijk effect.


De vissen kunnen het beste gelamineerd worden, zo blijven ze mooi stevig. Aan elke gelamineerde vis schuif of plak je een paperclip. Houten spelen kopen bij BSD Sport en Spel. Tracht zoveel mogelijk eendjes te vissen, net zoals op de kermis!


Neem de hengel vast en probeer de voorbij dobberende eendjes uit het water te halen. Heel leuk magnetisch visspelletje voor de allerkleinsten! Het Visspel , een computerspel over visvangst en overbevissing.


Please check the document . Inkleding: Eén iemand van de leiding zit bij de centrale post.

Deze dragen de juiste figuur op de trui. Bij deze personen komen leden een opdracht doen. Als die opdracht geslaagd is, kruist de leiding het vakje af op het scoreblad.


Deze visjes kunnen worden opgevist met de magnetische hengel die los verkrijgbaar is (5255). Een goede balans en oog-handcoördinatie zorgen voor een goede visvangst! Een detail is dat in de buik van de visjes een klein item kan worden verstopt om vervolgens als . Met de magnetische hengel kunnen de visjes worden opgevist.


Hengel is los verkrijgbaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts