vrijdag 13 februari 2015

Houtgrijper te koop

Aantrekkelijke aanbiedingen van landbouwapparatuur in uw omgeving. Voor informatie om een tweedehands boomgrijper, houtknijper of 2e hands houtgrijper of occasie hout knijperbak aan te kopen , verkopen of te huren in Nederland en België, kunt u snel en eenvoudig met de leverancier van houtgrijpers en houtknijpers contact opnemen. Zoek jij naar tweedehands bosbouwmachines grijpers?


Neem direct contact op met de verkoper van grijpers. Klik op het plaatje om meer details te zien. Dutch Dragon Houtgrijper , Holzgreifer, Wood Grab.

Metalen fidget spinners op voorraad. Vandaag bestellen = morgen in huis. Al vanaf € bestel via onze site!


Vind de fabrikant Houtgrijper Te Koop van hoge kwaliteit Houtgrijper Te Koop , leverancier en producten voor de laagste prijzen bij Alibaba. Zoek naar alle gebruikte Houtgrijper graafmachines zoekertjes. Contacteer de adverteerder van Houtgrijper graafmachines.


De zaagkast is een losse unit die via een snel wissel systeem gemakkelijk en snel aan onze SMZ houtgrijpers te monteren is. Houtgrijpers Te koop direct bij grondverzet- en loonbedrijven via Entreeding.

Op dit moment zijn wij druk bezig om Nieuwe uitrustingsstukken te produceren voor het Nieuwe Bosbouw seizoen. Groeneveldt produceert voor het nieuwe. Wij importeren een kompleet gama houtgrijpers , voor kranen van 5kg tot ton. Wij zijn al meer dan jaar Siku dealer.


Met altijd meer dan 9verschillende Siku modellen de allergrootste! Met de velkop GMT0zaagt, versnippert en vervoert u bomen met slechts één machine! Dé houtgrijper met zaag om efficiënter en sneller te werken. De Kellfri houtgrijper ideaal voor het oppakken van meerdere stammen, takken en snoeiafval. Deze grijper is te monteren aan diverse voorladers met een euro of trima aansluiting.


Geschikt voor tractoren met een een dubbelwerkend hydraulisch ventiel en minimaal pk eigen vermogen. Steeds een grote voorraad occasions die u voordelig koopt. Deze Off shore paketten zijn te huur of te koop.


Heeft ook op ons forum te koop gestaan en zijn beide door forumleden overgenomen! Had Roy toendertijd deze prachtige grijpers en knijpers gemaakt dan waren deze zeker ook niet verkocht. Misschien dat de huidige bezitters deze hiermee wel gaan voorzien! Afneembare klem kan er ook op maar zit.


Te koop aangeboden: een boomklem met hydraulische draaikop.

Inrichting: Rondhoutklem. VZM - Houtklem met Jib en euro aansluiting (voorlader) max 55pk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts