vrijdag 6 februari 2015

Houten trapleuningen op maat

Gebogen houten trapleuningen zijn er in diverse vormen, lengtes, houtsoorten. De gebogen vorm van de trapleuning moet, voor een goede en veilige beloopbaarheid van de trap, overal dezelfde hoogte hebben. Klik_hier_voor_de_video Benelux Woodproducts maakt ook leuningen op uw gewenste maat. Staat uw houtsoort er niet bij of zoekt u een afwijkende maatvoering of bewerking zoals sponningen (ook mogelijk in ronde houten Leuningen ) mail ons dan voor een scherpe offerte.


Houten trapleuningen op Maat.

Namaak bestaande leuning geen probleem voor Profielaanbod. Andere soorten houten leuningen . Wilt u een houten trapleuning op maat laten maken? Maatkracht heeft een prachtige collectie aan houten trapleuningen. Prachtige trapleuningen van hout voor een scherpe prijs bij INOXvakman. Uiteraard voorzien van prachtige INOX dragers en einddoppen, altijd op maat , snel in huis!


Prachtige houten trapleuningen van eiken, beuken, mahonie en grenen in combinatie met prachtige INOX leuningdragers en einddoppen. Snel in huis, Scherpe prijzen, Altijd op maat !

Alle houten trapleuningen , met RVS leuningdragers en einddoppen, van RVSvakman. Trapleuning hout bij RVSvakman. Wilt u die unieke look van RVS graag combineren met een houten leuning? Speciaal daarvoor heeft RVSvakman een prachtige collectie houten trapleuningen samengestel inclusief RVS leuningdragers en RVS einddoppen.


Wilt u meer informatie over een trapleuning gemaakt van hout of wenst u persoonlijk advies? Via deze weg voorzien wij u ook graag van advies op maat. U kunt op deze manier een weloverwogen keuze maken en u weet precies waar u aan toe bent. Naast traprenovatie en het plaatsen van nieuwe trappen kunt u bij ons ook terecht voor de beste kwaliteit trapleuningen. Vergelijk bedrijven in de regio Wetteren Vandereecken Interieur Design, Ybis, Balako, bvba.


Oudenhoven Trappen vervaardigt trapleuningen van hout op maat. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van houten trappen en trapleuningen en leveren altijd maatwerk. U kiest dus de kleur van de trappen of trapleuningen van hout , de stijl en de houtsoort.


Ook nemen wij het ontwerp van de trap voor onze rekening. Vind trapleuning hout op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Bent u op zoek naar een trap met smeedwerk balustrades en leuningen ?

Een trap zonder leuning mag dan al stijlvol zijn in een moderne woning, toch is een ongeval snel gebeurd. Bovendien is het geen overbodige luxe als de leeftijd begint te wegen. In deze klus plaatsen we een houten trapleuning die uit een pakket komt tegen de muur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts