donderdag 19 november 2015

Afgewerkte meubelpanelen

De meubelpanelen van CanDo zjin binnenshuis op verschillende manieren toepasbaar. Wij leveren plaatmateriaal dat desgewenst in rechte afmetingen gezaagd kan worden aangeboden. Voor kant-en-klaar afgewerkte panelen die bijvoorbeeld zijn voorzien van kantenban scharnieren, spoelbakgaten en hoekafwerking kunt u niet bij ons terecht. Daarvoor zou u contact op kunnen nemen met een interieur- . Op zoek naar een meubelpaneel ?

Hubo biedt een uitgebreid assortiment aan meubelpanelen. Bekijk hier ons online aanbod. Beide soorten panelen zorgen dankzij hun afwerking voor een mooi eindresultaat.


Voor een tafel kun je extra dikke panelen gebruiken , bijvoorbeeld 26cm of 28cm. Tip: reken van tevoren uit welke afmetingen je nodig . De beste keuze en de laagste prijs vind je in het uitgebreide assortiment van GAMMA! Een kastje, een boekenrek een winkelinrichting ? Woodtex heeft een hele gang meubelplaten in voorraad.

Tabletten met afgewerkte boorden x 2 x 3 x 40. Onze interieuroplossingen omvatten een breed assortiment aan afgewerkte en half- afgewerkte panelen. De verschillende platen zijn gemakkelijk te verwerken tot deuren, decoratieve. Ook voor schappen en legplanken bieden wij u over een mooi aanbod van houtspaanplaten.


Onder andere voor meubel- en interieurbouw. Formido heeft verschillende panelen in het assortiment, zoals meubelpanelen , vintagepanelen, gevelpanelen, timmerpanelen en wand- en plafond panelen. Meubelpanelen voor jouw klus vind je bij Praxis. Van massief houten panelen tot glazen legplanken.


Daarbij verkopen wij ook bijbehorende soorten plankendragers in diverse uitvoeringen. Mat met een lichte korrel relief. Of een plank van 14mm kan volstaan hangt af van de . Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online! In de meubelbouw en interieurbouw wordt veel gebruik gemaakt van eikenhout.


De reden hiervan is vooral de kwaliteit van het eiken paneel. Eiken meubelpanelen zijn erg hard en sterk maar desondanks toch redelijk gemakkelijk te bewerken. Als betrouwbare leverancier van afgewerkte producten voor interieurtoepassingen hebben we tevens ervaring met openbare aanbestedingen.


Het komt voor dat bij de afwerking van grote interieurprojecten het geluidsaspect belangrijk is.

Dit lossen we op door de realisatie van akoestische panelen. Speciaal opgedikte panelen met een specifieke opbouw naar wens, toplagen en kantafwerking. Panelen voorzien van een schuine hoek, ideaal voor hoekoplossingen met afwijkende hoeken. Ronde hoek panelen, geen scherpe hoeken maar netjes . Koop en Verkoop alles voor je Doe-het-zelf en Verbouw klussen op Marktplaats. Materialen en Gereedschap Kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs!


De hippe donkere betonkleur past helemaal in de huidige interieurs. De plank wordt voor u op maat gezaagd en krijgt netjes afgewerkte kanten in dezelfde kleur. U kunt het paneel gebruiken als boekenplank of verder verwerken in .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts