donderdag 26 november 2015

Eiken plinten

Koop of Verkoop eiken op Marktplaats. Voor eiken plinten bent u bij ons aan het juiste adres. We verkopen meerdere soorten eiken plinten. Bekijk het totale aanbod in onze webshop.


Massief hout in vele soorten. Bestel het online en doe uw voordeel.

Prachtige eiken plinten met plakstrip voor uw parketvloer. Heel makkelijk zelf te leggen, uw parketvoer ziet er professioneel afgewerkt uit! Onbehandel gelakt, geolied of wit geolied te bestellen.


Boven EUR 10- GRATIS bezorgd! Scherpe prijzen voor: parketlijm, plinten , hardwaxolie,. Naast eiken parketten, kan je bij Parket Overstock ook terecht voor parket toebehoren en plaatsingsproducten.


Een greep uit ons assortiment: P… N. De plint wordt aan de muur gekit of gespijkerd.

Productsoort, Plakplint massief. De voordeligste online én offline! Op zoek naar goedkope plinten? Deze afdeling biedt u een ruime keuze aan houtsoorten.


Na de keuze van een houtsoort ziet u direct alle leverbare modellen. Tevens is er keuze in de afwerking van de massieve plinten en profielen. Gerookte plinten plinten zijn allen in eiken leverbaar. Plinten en profielen massief eiken onbehandeld.


Deklijsten en profielen uitgevoerd in eiken onbehandeld. Eiken is een van de bekendste houtsoorten. Het is een heel stevig soort hout en is heel makkelijk in de bewerkin. Afmeting 20xmm, lengte 2cm. Vintage eiken decorfolie.


Als professional vindt u bij ons alles wat u nodig hebt op het gebied van houten vloeren en laminaat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts