woensdag 11 november 2015

Cirkelzaagblad voor staal

BEWO ZAAGBLAD HSS VOOR STAAL. Stoomontlaten uitvoering, heeft daardoor een harde donkerblauwe slijtvaste laag waardoor een langere standtijd bereikt wordt. Zaagblad voorzien van universele meeneemgaten. Ook met asgat 4mm leverbaar.


Dit is een staal oxide laag ( Fe3O) die de standtijd en levensduur van het zaagblad aanzienlijk bevorderd.

Dit type zaagblad is zeer geschikt voor het zagen van alle soorten staal. Bestel eenvoudig en snel op Toolnation. Deze cirkelzaagbladen zijn ontwikkeld om sneller en zuiverder te zagen in metaal. Het speciaal samengestelde hardmetaal en de bijbehorende geometrie verhogen de breuksterkte.


Geschikt voor het zagen van mild staal , staalplaten, profielen en pijpen. Deze bladen zorgen voor minder stof- en vonkontwikkeling. Artikelnummer, Omschrijving. Vele aanbiedingen bij bol.

Bij Toolstation kun je terecht voor cirkelzaagbladen van A-merken waaronder Makita, Bosch, Festool en Freud Pro. Nieuw zaagblad 300x5x32. Tanden ik heb er prijs is per stuk bij stuks € 300. Kwaliteit van de eerste tot de laatste snede. De voordelen in één oogopslag.


Wat voor zaagblad heb je daarvoor nodig? Hoge kwaliteit HSS zaagbladen van RS-Tools met een nauwkeurig tolerantie en perfecte zaag condities. Onze HSS cirkelzaagbladen zijn onderverdeeld in HSS afkortzagen stoomontlaten en HSS afkortzagen met coating. HSS zaagbladen zijn geschikt voor het bewerken van metaal en RVS. Cirkelzaagbladen Metaal kopen?


Kinkelder bimetaal bandzagen bestaan uit een gelegeerd veredeld bandstaal waarop door middel van een elektronenstraal een strip van hooggelegeerd HSS kobalt molybdeen staal is gelast. Bereik goede standtijden en voorkom koudlas door toepassing van onze milieuvriendelijke KinkOil. Een cirkelzaagblad is zowel een accessoire voor een cirkelzaag als voor een afkortzaag. Voor een mooi zaagresultaat is het gebruik van een kwalitatief goed en bijpassend zaagblad erg belangrijk.


Zo zijn er speciale zaagbladen voor het zagen van metalen en voor het zagen van hout. Vind hier het zaagblad dat geschikt . Bent u op zoek naar een cirkelzaagblad ?

Bij Veldman Slijptechniek vindt u een ruim assortiment hardmetaal cirkelzagen met de allerbeste kwaliteit tegen de scherpste prijzen en direct uit voorraad leverbaar! Wij leveren onder andere hardmetaal cirkelzaagbladen van JHV, Freud en Quwoto. Ons cirkelzaagprogramma .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts