donderdag 12 november 2015

Radiata pine gevelbekleding

Het ModiWood assortiment bestaat uit verschillende producten en uitvoeringen. ModiWood is verkrijgbaar in een geborstelde en gladgeschaafde uitvoering. Innovatieve thermische modificatieprocessen maken het mogelijk om naaldhout en loofhout te vebeteren in duurzaamheid en dimensiestabiliteit.


Elements gevelbekleding is gemaakt van 1 Radiata Pine en heeft de uitstraling van edelhout. De houten gevelbekleding heeft een.

Elements houten gevelbekleding is een natuurlijk houtproduct van Radiata Pine. Het heeft een verticale nerforientatie en is blokverlijmd waardoor de stabiliteit van het hout beter is, het hout minder werkt en oppervlakteschade mindervaak voorkomt. Dit levert een erg duurzaam en stabiel product op.


En bijzonder, want het hout is volledig foutvrij. FirmoWood Radiata Pine zal als vlonderplank en als gevelbekleding worden toegevoegd aan het assortiment. Dag, Wij zouden graag een deel van onze gevel bekleden met hout.


Momenteel twijfelen we nog tussen houtsoorten.

Welke zouden jullie aanraden? Arauco Radiata Pine Underlayment is een degelijk, glad plaatmateriaal met een fineerlaag. Underlayment platen worden onder andere toegepast als dakbeschot of bijvoorbeeld in plaats van vloerdelen. Toegepast als vloerplaat is het materiaal sneller te leggen en daardoor goedkoper.


Bovendien vormt het een goede . Daarnaast zijn er diverse kleurafwerkingen voor de houten gevelbekleding beschikbaar. ModiWood Clear is gemaakt van radiata pine : dit hout wordt gekenmerkt door een . Anders dan het systeem voor binnen, krijgen de lamellen voor . Thermisch behandeld hout. Ideaal om toegepast te worden als houten gevelbekleding.


Het oppervlak is medium tot fijn gezaagd en bevat nauwelijks . Fortex kunstof gevelbekleding is ideaal bij renovatieprojecten waar een snelle verwerking gewenst is. Fortex panelen zijn zeer licht van gewicht en makkelijk te monteren. Accoya wordt gemaakt van Radiata pine.


Bestel nu bij RET Bouwproducten!

Fortalit gevelbekleding : recyclebare gevel - en dakrandbekleding voor nieuwbouw en renovatieprojecten. Andere houtsoorten verkrijgbaar in een dubbele Rhombus: Padoek, Afrormosia, Radiata Pine. Het hout heeft net als Europees grenen de . Acetylering is een gifvrij, chemisch proces waarbij het hout wordt verduurzaamd met azijnzuuranhydride. Hierdoor krijgt het hout kenmerken die lijken op .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts