woensdag 11 november 2015

Anti ggz

Er werden plannen opgesteld om stigmatisering en discriminatie aan te vechten, vaak gebaseerd op het maatschappelijke model van arbeidsongeschiktheid en om mensen bij te staan of te steunen met publicaties over geestelijke gezondheidszorg , zodat zij meer bezig zouden kunnen zijn met werk en maatschappij . Een antipsychiatrie en een activistische antipsychiatrische cliëntenbeweging, zoals dat in de jaren het geval was, zijn er niet meer. De Cliëntenbond en de Stichting Pandora . GGZ Opweg is een ggz vervoersdienst voor cliënten binnen de geestelijke gezondheidszorg. Wij verzorgen GGZ vervoer door heel het land: zo normaal mogelijk.


Begrijp me goed: anti -psychiatie heeft geen hekel aan psychiaters en zegt ook niet dat de GGZ weg zou moeten.

Ze zegt dat het blikveld te nauw is: de persoon moet veranderen. Of er is een woongroep voor je in een of andere vorm. Van de omgevingsfactoren, die medeverzoorzaker zijn van het lijden, . De GGZ is een grote puinbak. Ze rommelen maar wat aan. Farmacie heeft de zorg verwaaid.


Er zijn zoveel verschillende soorten medicatie dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Psychiaters proberen maar wat uit. Hebben goede ervaring met een medicijn, wat voor totaal iets anders gemaakt is, .

Negatieve ervaringen met de GGZ? Hier kun je je verhaal kwijt (op de pagina of via de chat). Ook zijn hier af en toe leuke.


Ook streven we naar een betere beeldvorming over onze doelgroep door anti -stigma campagnes. Onze visie op de langdurende zorg vindt u in ons visiedocument. De standpunten van GGZ Nederland staan in de Factsheet Langdurige . Op een luchtige, toegankelijke manier laat de site ervaren wat stigma is en wat stigma betekent . Ben overigens niet tegen hulp,wel anti reguliere ggz ,wat een puinhoop… Danja.


GGZ Nederland wil het anti -separeerbeleid onder de instellingen verbreden met platformbijeenkomsten waarbij interventies en goede voorbeelden worden besproken. Zij wil achterblijvende instellingen actief benaderen om deel te nemen aan deze bijeenkomsten. Daarnaast adviseert GGZ Nederland . Wat zijn de ingrediënten voor betere diagnostiek in een bijpassende GGZ ? Wie hoopt op een eenzijdig anti -psychiatrisch relaas van mijn hand kan dit boek beter terzijde leggen.


Met de ondersteuningsregeling kunnen zorginstellingen, door het inzetten van externe deskundigen, hun anti -agressiebeleid een . Een algeheel rookverbod voor iedereen. Het getuigt van lef dat de Brabantse GGZ -instelling dit hete hangijzer oppakt. Ankie Hazen De POH- GGZ komt dagelijks in gesprek met patiënten die medicatie gebruiken.


Het komt regelmatig voor dat de patiënt hier vragen over stelt.

Het kan gaan over psychofarmaca, zoals antidepressiva, antipsychotica, benzodiazepinen en medicatie voor ADH maar ook over pijnstillers, anti - epileptica, . SIRE zoekt ervaringsdeskundigen voor anti -stigmacampagne. De hulplijn vervult een belangrijke rol: iemand met vragen over ggz -problematiek neemt de moed om te bellen en wordt door het gesprek gesteund in. Den Haag, Uitgeverij Bert Bakker. Strategie van de kleinschaligheid.


Theorie en praktijk van de av- antipsychiatrie. Iedereen was er trots op dat prinses Kate zich had uitgesproken voor professionele behandeling .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts