donderdag 12 november 2015

Glijbaan 5 meter

Swing King glijbaan meter - blauw. De leukste uitbreiding voor een speelhuisje of speeltoestel. Deze meter glijbaan is geschikt voor een plateauhoogte van 120cm.


Eenvoudig te monteren aan een platform middels twee spaanplaatschroeven 6. Om te voorkomen dat een glijbaan te warm wordt.

Kunststof Glijbaan meter , Zeer Snelle Levering, ruim assortiment en Scherpe Prijzen! Indicatie verzendkosten: € 2(Vast bedrag). SwingKing montageglijbaan - meter - groen. Nodig dus al je vriendjes en vriendinnetjes uit voor urenlang speelplezier!


Online goedkope Glijbanen bij ShopAlike. Ontdek ons grote assortiment aan speelgoed en spellen hier. Van bordspellen, knuffels.

Bestway H2O Go Dubbele Waterglijbaan - ,Meter. Buitenspeelgoe Glijbaan , Ophalen, kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs op Marktplaats. Losse glijbaan , blauw, meter. De glijbaan is tijdloos en maakt volledig deel uit van de belevingswereld van kinderen. Voor de allerkleinsten garanderen de brede treden een stabiele basis voor een veilige toegang.


SWING KING Glijbaan meter geel nu bij HORNBACH online kopen! De meter glijbaan is geschikt voor een plateauhoogte van 120cm. De GoH2O Challenger komt op de plek van de oude glijbaan en dus is er creatief omgegaan met de beschikbare ruimte. Het startplatform bevindt zich op meter hoogte en de glijbaan heeft een totale lengte van meter.


Deze glijbaan van meter is geschikt voor een plateauhoogte van 120cm en is eenvoudig te bevestigen aan een speeltoestel met een platform middels schroeven. De trap met brede treden geeft toegang tot een ruim afglijbordes op meter hoogte. Stevige handgrepen zorgen voor de nodige stabili- teit, ook voor de kinderen die net toe zijn aan deze hoogte. De roestvrijstalen glijgoot is meervoudig bevestigd aan de aluminium zijkant. Het is gelegen in de toeristische badplaats Costa Adeje op 1 hectare.


Tower of Power: Een meter hoge glijbaan waar men naar beneden glijdt en onderin door een transparant aquarium met vissen, haaien en roggen gaat. Met de meter hoge golven zijn dat de hoogste kunstmatige golven in de wereld.

In zwembaden worden glijbanen gebruikt, waarin water als glijmiddel naar beneden stroomt. Hierdoor kan er sneller worden gegleden en slijt de zwemkleding niet te veel. Deze glijbanen hebben meestal veel bochten en kunnen makkelijk meter lang zijn met uitschieters naar meer dan 1meter. Deze klim en glijbaan van Meter in jungle thema ziet er prachtig uit en is een van de goedkoopste attracties in ons verhuur aanbod.


Je kunt deze klim en glijbaan zelf ophalen in Simpelveld of in heel Nederland laten bezorgen en ophalen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts