donderdag 19 november 2015

Flegt certificaat

Inspectiedatugeef de verwachte datum van invoer of als deze meer dan dagen in de toekomst ligt de datum van invoer in CLIENT. De Europese Unie sluit met landen een vrijwillige partnerschapsovereenkomst ( Voluntary Partnership Agreement (VPA). Goederen die rond november zijn uitgevoer wat is de leidend datum verschepen of afgiftedatum document? Ook steeds meer Europese landen ontwikkelen Duurzaam Inkoopbeleid waaronder het Verenigd Koninkrijk, Denemarken, Frankrijk en enkele Duitse deelstaten.


Dergelijk beleid is opgesteld op vrijwillige basis. Door de toenemende aandacht voor de legale herkomst van hout en houtproducten heeft de EU vervat in het .

If the operator complies with legality and supply chain . Global Wood Import BV heeft een bewuste keuze gemaakt om in haar bedrijfsactiviteiten te streven een balans te bereiken tussen People, Planet en. Duurzaam geproduceerd hout ( voorzien van het certificaat duurzaam bosbeheer) is per definitie legaal gekapt. The plan includes activities in the EU and in tropical countries that export timber . De vergunningplicht geldt voor hout en houtproducten die zijn opgenomen in de Vrijwillige Partnerschapsovereenkomst (VPO) met Indonesië.


FLEGT licences from Indonesia. Ziehier hoe u te werk moet gaan. Veel houtsoorten moeten behandeld zijn om te verhinderen dat schadelijke organismen met het hout verspreid worden.


Vaak hebt u bij import een fytosanitair certificaat nodig.

Bij doorvoer binnen de EU kunt u . SVLK kent een certificaat voor duurzaam bosbeheer (S-. PHPL) en een legaliteitsverklaring. Hiervoor hoeven geen mitigerende maatregelen te worden genomen. Veel vertaalde voorbeeldzinnen bevatten flegt licence – Engels-Nederlands woordenboek en zoekmachine voor een miljard Engelse vertalingen.


V-Legal vervangt het huidige BRIK-certificaat, dat legaliteit in Indonesië garandeert. Conform afspraken uit de VPA dient er een proefzending georganiseerd te worden om procedures, . Dit rechtskader voorziet in een . VAN DE COMMISSIE van XXX tot wijziging van de bijlagen I en III bij Verordening (EG) nr. De marktdeelnemer moet zich ervan vergewissen dat de derde partij die het certificaat heeft afgegeven, over de juiste . Eerste vrachten V-Legal. Dekker Hout Den Haag en J. Mulder Houtimport nemen deze week vanuit Indonesië hun eerste vrachten hout met het V-Legal-certificaat in ontvangst.


MTCC certificaat voor legaliteit weer intrekken, omdat de legaliteit niet. Plaats Postillion Hotel Amsterdam, Tijd 12. Forest Law Enforcement,.


Many translated example sentences containing flegt Regulation – Dutch- English dictionary and search engine for Dutch translations. NVWA = Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit (Utrecht). Een aantal Afrikaanse landen en Indonesië heeft zich bereid verklaard een zg VPA (Voluntary.


Partnership Agreement) te tekenen.

Deze landen mogen een Flegt certificaat afgeven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts